Dolar

32,5657

Euro

34,7317

Altın

2.488,99

Bist

9.524,59

Yılın itibarlı kurum ve şirketleri halkın tercihiyle ödüller sahiplerini buldu

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen ve zaman içinde pazarlama sektörünün en önemli standartlarından birine dönüşen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödüllerini kazananlar açıklanarak ödüllerini aldı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-13 09:07:32

Yılın itibarlı kurum ve şirketleri halkın tercihiyle ödüller sahiplerini buldu

Yıl içinde itibarını en çok artıran marka ve paydaşları The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri töreninde bir araya geldi. 50'yi aşkın kategoriyi dikkate alarak 12 ilde bin 200 kişi ile yüz yüze görüşme yapılarak gerçekleştirilen değerlendirmenin sonucunda ortaya çıkan ‘İtibar ve Marka Değer Performansı Ölçümü' ile sektörlerinde yıl içinde itibarını en çok artıran şirketler belirlenerek ödüllendirildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle'nin açılış konuşmasıyla başlayan bu yılki törende, 2019 yılının en çalışkan markaları yine halkoyuyla belirlenirken, markaların başarısında rol alan ajanslar da ödüllendirildi.

Kim ne dedi?

-SOCAR Türkiye Kurumsal İletişim Başkanı Murat LeCompte: “Enerji zorlu ve büyük ölçekli yatırımları gerektiren bir alan. Bugüne kadar Türkiye'ye yaptığımız yatırımların toplamı 16 milyar dolara ulaştı; tüm projelerimiz tamamlandığında bu rakam da 19,5 milyar dolar olacak. Türkiye'de ana yatırımlarını petrokimya, rafinaj, doğalgaz ticaret ve dağıtımında yoğunlaştıran SOCAR Türkiye olarak, toplum nezdinde de ‘itibar' görmek bizim için çok değerli bir ödül. Bizi ‘Yılın İtibarlısı' seçen herkese ve şirketimizi buraya taşıyan tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

-Kuveyt Türk İK, Strateji ve Dijital Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir: “Uzun süredir müşteri memnuniyetini odağımıza alarak ilerliyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiğimiz finansal ürün ve hizmetlerimizi etkin bir biçimde tasarruf sahipleri ve yatırımcılarla buluşturuyoruz. Müşteri odaklı yaklaşımımız, teknoloji-inovasyon eksenli çalışmalarımız ve dijital dönüşüm yolunda attığımız adımlarla sektörümüzdeki öncü konumumuzu sağlamlaştırmaya devam ediyoruz. Yılın İtibarlısı ödülüne layık görülmemiz, ortaya koyduğumuz başarının kanıtıdır.

-MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi Acar: “Müşterilerin yaşadığı deneyimin ona özel olması ve alacağı servis veya hizmetin ‘tam da kendisine göre' olduğunu deneyimlemesi gerekiyor. Kişiye özel deneyim fırsatlarını önceden öngörerek yani tüketici beklentisine karşılık verecek alternatifler sunarak rakiplerinizden ayrışırsınız. Tüketici, yaşadığı olumlu olumsuz her tür deneyimi o markayla özdeşleştirir ve bir sonraki tutumunu da buna göre belirler. Dolayısıyla her anlamda pozitif bir deneyim yaşadığı bir marka; tüketici için “tercih edilen marka” haline gelecektir.

The ONE Awards 2019'da yılın itibarlısı ödülünü kazanan markalardan bazıları şunlar oldu:

-E-Ticaret Siteleri Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: CarrefourSA

-Hava Yolları Kategorisi'nde “Yılın İtibarlısı”: Pegasus Hava Yolları

-Motosiklet Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: Suzuki

-Giyim/Moda Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: LC Waikiki

-Havalimanı Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: İstanbul Havalimanı

-Mücevherat - Aksesuar Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: Atasay

-Ticari Otomobil Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: Dacia Türkiye

-Enerji Firmaları Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: SOCAR Türkiye

-Isıtma Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: Bosch

-Kargo Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: MNG Kargo

-Soğutma Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: Daikin

-Teknoloji Perakendecisi Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: MediaMarkt

-Otomobil Lastiği Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: Lassa

-Mobilya Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: Bellona

-Sağlık Kurumları Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: Memorial Sağlık Grubu

-Ev Tekstili Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: İstikbal

-Gayrimenkul ve İnşaat Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: Sur Yapı

-Katılım Bankacılığı Kategorisi “Yılın İtibarlısı”: Kuveyt Türk Katılım B.

-Yılın En İtibarlı İş Ortağı: İstanbul S. Gökçen Uluslararası Havalimanı

-Yılın İtibar Kazandıran Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul

-Yılın İtibar Kazandıran Medya Ajansı: People Initiative

-Yılın İtibar Kazandıran PR Ajansı: Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı

Haber Ara