Dolar

32,5994

Euro

34,8026

Altın

2.503,83

Bist

9.431,16

Yıldız-Genç Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası'na doğru

Yıldız-Genç Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası'na doğru

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-08 19:20:09

Yıldız-Genç Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası'na doğru
Slovakya'da 10-19 Temmuz'da yapılacak Yıldız-Genç Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan milli takım, Yalova'daki kampı tamamladı.

Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda 15 günlük kampı tamamlayan ay-yıldızlı takımda antrenör Onur Germiyanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada 26 sporcunun olduğunu ve bunlardan 16'sının şampiyonaya gideceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Slovakya'da düzenlenecek olan şampiyonada geçen yıllarda aldığımız dereceleri tekrarlamak ve yapabilirsek yeni başarılar kazanmak istiyoruz. Genel anlamda kampın çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Lokasyon olarak antrenman ve yerleşimler arasındaki mesafe çok iyiydi. İnşallah Avrupa Şampiyonası'ndan elimiz boş dönmeyeceğiz" diye konuştu.

Günlük sabah ve akşam 3'er saat olmak üzere toplam altı saat şampiyonaya çalıştıklarını belirten Germiyanoğlu, şunları kaydetti:

"Bunun dışında bazı günler sabah koşularımız var. Fitnıs çalışmalarımız oldu. Tabi sporcularımız bütün sene turnuvalardan ve liglerden dolayı aslında hazırlar. Biz onun üzerine biraz daha koyduk ve birtakım taktiksel çalışmalar yaptık maça yönelik. Sonuca yönelik. Zaten hepsi profesyonel sporcu ve çok iyi durumdalar. Yani son yılların en iyi mili takımı olarak düşünüyorum. İnşallah başarılı bir şekilde geri döneceğiz."

Milli sporculardan Damla Üzel de geçen yıl Avrupa üçüncüsü olduğunu ve bu yıl daha iyisini yapmaya çalışacağını kaydetti.

Haber Ara