Dolar

32,5874

Euro

34,8486

Altın

2.495,32

Bist

9.633,34

Yıldırım'dan Sason'a Gönül Köprüsü

Yıldırım'ın kardeş ilçesi Batman Sason'u ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 'İki ilçenin kardeşliği, bu topraklardaki birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuna katkı sağlayacaktır' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-19 16:24:35

Yıldırım'dan Sason'a Gönül Köprüsü
Yıldırım'ın kardeş ilçesi Batman Sason'u ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İki ilçenin kardeşliği, bu topraklardaki birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuna katkı sağlayacaktır" dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 'Yıldırım'dan Batman Sason'a Gönül Köprüsü Dost Eli' adıyla düzenlenen etkinlikte, kardeş ilçe Sason'u ziyaret etti. Yıldırım'dan uzanan dost elini Sason'a götüren Başkan İsmail Hakkı Edebali, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, Sason Kaymakamı Tekin Dündar ve ilçe esnafına yaptığı ziyaretlerin yanında, vatandaşların evlerine konuk olup birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi.

Edebali," Ülkemizin farklı köşelerinde yaşıyor olsak da, bizler etle tırnak gibi ayrılmaz bir bütünün parçalarıyız. İki ilçenin göstereceği kardeşlik ilişkileri, ülkemizin ihtiyacı olan huzurun yanı sıra bu toprakların ruhuna yakışan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine katkı sağlayacaktır" diye konuştu. Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar ise Başkan Edebali'ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "İki ilçe arasındaki dostluğun ülkedeki özlenen barış ve kardeşlik duygularına olumlu yansımaları olacaktır. Yıldırım ile olan dostluğumuz sayesinde ilçe olarak önemli kazanımlar elde edeceğimize inanıyorum" şeklinde görüşlerini belirtti.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali daha sonra Sason Kaymakamı Tekin Dündar ile bir araya gelerek ilçe hakkında bilgi aldı. İlçeyi gezerek vatandaşların evlerine ve iş yerlerine konuk olan Başkan İsmail Hakkı Edebali, son olarak ta beraberindeki heyet ile birlikte Batmanlıların düzenlediği kardeşlik iftarına katıldı.

Haber Ara