Dolar

32,5533

Euro

34,8507

Altın

2.428,39

Bist

9.722,09

Yıldırım: Bazıları çamur siyasetine devam edebilir

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında 'Başkaları çamur siyaseti yapmaya devam edebilir. Biz millete verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-01 12:08:22

Yıldırım: Bazıları çamur siyasetine devam edebilir

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında konuştu.

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

Milletimiz her zaman bizimle oldu, desteğini asla eksiltmedi, Çünkü AK Parti milletin partisidir. Zorlu bir coğrafyanın ortasında olmamıza rağmen istikrarlı bir ülkeyiz. Ülkemizin kalkınmaya, güvene ve istikrar ulaşması için çalışıyoruz. Milletimizin birliği, huzuru her zaman önceliğimiz oldu, olmaya devam edecek.

"KAOS SİYASETİNDEN UMUDU OLANLAR KAYBETMEYE MAHKUM"

Kaos siyasetinden medet umanlar AK Parti'nin sağduyulu tutumu sayesinde kaybetmeye mahkum oldu. Çıkarılan her krizin ardından kazanan millet oldu, demokrasi oldu. Bugün Türkiye düne göre daha güçlüdür. Ekonomi ile yatırımlarla, büyük projelerle daha güçlüyüz. Biz millete efendilik yapmaya değil, hizmet yapmaya geldik.Milletin bize duyduğu güven en büyük güç oldu.

"BAŞKALARI ÇAMUR SİYASETİNE DEVAM EDEBİLİR"

İstişare toplantımızdan gerekli yol haritalarını belirleyerek çıktık. Milletimizin bizden ne beklediğini gayet iyi biliyoruz. Başkaları çamur siyaseti yapmaya devam edebilir, AK Parti olarak biz millete verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Afyon'da sadece istişare toplantısı yapmadık, bol bol vatandaşlarımızla bir araya geldik, önerilerini aldık, dertlerini dinledik.

"KÜRESEL YATIRIMLARIN TÜRKİYE'YE İLGİSİ ARTTI"

FETÖ'nün ısrarla yaymaya çalıştığı ekonomi bozuluyor algısının aksine küresel yatırımların Türkiye'ye ilgisi artarak devam ediyor.

Haber Ara