Dolar

32,3119

Euro

35,0621

Altın

2.278,19

Bist

8.994,47

Yiğit Bulut'tan 'yerel seçim' açıklaması

Dün gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, 'Birçok alanda dev adımlar atılacak' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-04-01 20:25:40

Yiğit Bulut'tan 'yerel seçim' açıklaması

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında seçim sonuçlarını yorumlayan Bulut, "Seçim bitti... Bu sabah itibariyle tartışma bitti... KAZANAN TÜRKİYE Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ'ın İstanbul ve Ankara konuşmalarından çıkan önemli mesaj; başta ekonomi, savunma sanayii, millileşme gibi konular olmak üzere 4,5 yıllık yeni bir maraton bu sabah başladı" ifadelerini kullandı.

"BİRÇOK ALANDA DEV ADIMLAR ATILACAK"

Paylaşımının devamında "Tartışmalarla kaybedecek zaman yok" diyen Bulut, şöyle devam etti: "Ekonomide, Savunma Endüstrimizin millileşmesinde, alt yapıda, üst yapıda, yerlileşme-millileşme dinamikleri başta olmak üzere birçok alanda dev adımlar atılacak. HAYDİ HEP BİRLİKTE BAŞLAYALIM KAZANAN VE KAZANACAK OLAN TÜRKİYE."

Haber Ara