Dolar

32,3640

Euro

35,0458

Altın

2.324,50

Bist

9.079,97

YGS'YE girecek öğrencilere moral semineri

Muş'un Malazgirt Kültür Merkezi Müdürü Sevil Acaroğlu, pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrenciler için 'Sınav Öncesi Motivasyon' semineri düzenledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-11 08:42:36

YGS'YE girecek öğrencilere moral semineri
Muş'un Malazgirt Kültür Merkezi Müdürü Sevil Acaroğlu, pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrenciler için "Sınav Öncesi Motivasyon" semineri düzenledi.

Malazgirt'te üniversite sınavlarına girecek öğrencilere yönelik Malazgirt Kültür Merkezi'nin konferans salonunda öğrencilere sınav öncesi ne yapmaları gerektiklerini rehber öğretmenler tarafından anlatıldı. Öğrenciler, moral ve isteklendirme programına yoğun ilgi gösterirken rehber öğretmenler, öğrencilere sınav öncesi moral ve motivasyon sağlayarak stres yapmamaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Malazgirt Kültür Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen program, öğrencilere çeşitli ikramların yapılmasıyla son buldu. Malazgirt Kültür Merkezi Müdürü Sevil Acaroğlu, her yıl bu tür programları düzenleyerek öğrencilere sınav öncesi moral vermek istediklerini belirti. Müdür Acaroğlu, "Sınavlara giren Malazgirtli öğrencilerimize sınav öncesi moral vermek için böyle bir etkinlik yaptık. Biz bu etkiliği her yıl yapıyoruz. İlçe Kaymakamız sayın Soner Kırlı'ya, her yıl olduğu bu yılda bizlere desteklerini esirgemedi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah öğrencilerimiz bu moralle büyük başarılara imza atarlar" dedi.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara