Dolar

32,3707

Euro

34,9944

Altın

2.325,78

Bist

9.087,02

Yeşim Kuzu'dan Evet derseniz olur okuyucularıyla buluştu

Thetahealing' yöntemiyle verdiği bilgilerle internette fenomen haline gelen eğitimci Yeşim Kuzu, ilk kitabı ‘Evet Derseniz Olur' ile okurlarının karşısına çıktı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-16 15:48:01

Yeşim Kuzu'dan Evet derseniz olur okuyucularıyla buluştu

2019 yılına kadar 2 bin 500'den fazla kişiye sertifika verip, 10 bine yakın kişiye danışmanlık yapan Yeşim Kuzu, “Dünya'daki bir çok kişisel gelişim ve eğitim merkezlerini gezip, ülkemizin sosyo-kültürel yapısıyla harmanlayıp, eğitim verdiğim kişilerin yanı sıra, bir çok kişiye dokunabilmek adına böyle bir karar verip, ilk kitabımı yazdım. Profesyonel iş hayatıma veda ederek sadece eğitimle uğraşmaya karar verdim" diye konuştu.

Düzenli olarak çıktığı TV programları ve sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan Yeşim Kuzu'nun ‘İlk başlangıcım' olarak tanımladığı kitabı ‘Müptela' yayınevinden çıktı. Kitabın tüm kitapçılar ve internet satış mecralarından temin edilebileceğini söyleyen Kuzu, “Daha ilk haftada, beklediğimizin çok üstünde bir satış grafiği yakalayarak, ilk baskımız olan 5 bin adeti tüketip, ikinci baskıya geçtik. Bu bizim için muazzam bir gelişme. Henüz kurumsal hayatımdayken bile, kişisel gelişime ve yeniliklere çok açık birisiydim. Sebebiyse; mantık ve zeka ikilemini aşıp, bizi ruhumuzun başka katmanlarına götüren bir eğitim yolunun her daim arayışı içerisinde olmam. Bu yüzden, güne başlarken, metroda, otobüste, vapurda seyahat ederken veya gece yatarken bile insanların kendi yaşadıklarını, hastalıklarını, hüzünlerini veya mutluluklarını yönetebileceğine hep inanırdım.İlk olarak yıllar önce Yaşam Koçluğu ile tanışıp ardından Thetahealing yöntemi ile yaşam amacıma ulaştım.

WhatsApp Image 2020-09-16 at 15.13.55 (1)

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara