Dolar

32,3202

Euro

35,1203

Altın

2.302,42

Bist

9.055,22

Yeşim Karadağ: 'Adalet Kurultayı' değil adalet rezaleti

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Karadağ, ana muhalefet partisi CHP'nin Çanakkale Eceabat ilçesi Kocadere kamp alanında yaptığı 'Adalet Kurultayı'nda ilk gün akşamı basına yansıyan içkili fotoğraflara sert tepki gösterdi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-28 08:22:29

Yeşim Karadağ: 'Adalet Kurultayı' değil adalet rezaleti


Karadağ, "Kimsenin ne içtiği hiç önemli değil ama nerede içtiği toplum kuralları açısından önemlidir. Maalesef adalet kurultayı, adalet rezaletine dönüşmüştür. İlk gün, şehitlerimiz için okutulan Yasin-i şerif ve 'Aziz şehitlerimizin huzurundayız' diye yapılan uyarılar, bizleri umutlandırmışken ilk günün akşamında yerel ve ulusal basına yansıyan fotoğraflar bizleri adeta şoke etmiştir" dedi.

"CHP eğer bu kurultayı çalgı çengi için, alkol almak amacıyla yaptıysa Çanakkale'nin Gelibolu Yarımadası bu etkinlik için hiç de uygun bir yer değildir" diyen AK Partili Karadağ, "Orada 253 bin vatan evladı yatmaktadır, oralar hala kan kokmaktadır, oralar bizler için kutsaldır. CHP'nin ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun acilen bu konuya bir çözüm bulması gerekmektedir. Gerekiyorsa bu rezaletten dolayı amacından sapan bu kurultay iptal edilmelidir. 'Adalet Yürüyüşü'nde terör örgütü ile kol kola yürüyenler 'Adalet Kurultayı'nda da şehitlerimize saygısızlık etmektedirler. Çanakkale toprakları bu rezaletin yaşanacağı topraklar değildir" ifadelerini kullandı.

Haber Ara