Dolar

32,3667

Euro

35,0588

Altın

2.324,81

Bist

9.079,97

Yeşilçam'ın usta oyuncusu son yolculuğuna uğurlandı

Yeşilçam sinemasının usta oyuncusu Seyfettin Karadayı, Levent Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-11 19:08:44

Yeşilçam'ın usta oyuncusu son yolculuğuna uğurlandı


Usta oyuncu Seyfettin Karadayı bir süredir tedavi gördüğü beyin kanaması hastalığı sebebiyle dün Şişli Etfal Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti. Karadayı için bugün ikindi vakti Levent Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde oğlu Doğan Karadayı ve kardeşi Eyüp Karadayı taziyeleri kabul etti. Törene Yeşilçam oyuncularından Nuri Alço, Serdar Gökhan, Tuncay Akça, Sinema ve Dizi oyuncusu Salih Kalyon, Gazeteci Ateş Böceği Ercan başta olmak üzere çok sayıda sanatçı katıldı. Kılınan ikindi namazının ardından başlatılan cenaze töreninden ayrı olarak emekli Albay olan Seyfettin Karadayı için askeri tören de düzenlendi.

"AL BAYRAĞIN YANINDA FENERBAHÇE BAYRAĞIYLA YOLCU EDİLMEK İSTEMİŞTİ"

Vasiyetini yerine getirdiklerini belirten usta oyuncunun kardeşi Eyüp Karadayı, "Gerçekten iyi bir askerdi, ilericiydi, iyi bir sporsever ve iyi bir Fenerbahçeliydi. Bize vasiyeti de al bayrağın yanına muhakkak Fenerbahçe bayrağını sararak yolcu edin demişti" dedi.

Oyuncu Salih Kanyon, "Camiamızın emekçilerinden, emektarlarından Seyfettin ağabeyi uğurlamaya geldik, gidenin arkasından ne denir ki ? Şerefiyle yaşadı, şerefli bir Türk Subayıydı. Şerefiyle sinemamıza hizmet etti, böyle insanları her zaman sevgi ve rahmetle anacağız" şeklinde konuştu.

Seyfettin Karadayı'nın babacan bir insan olduğunu belirten Ateş Böceği Ercan ise, "Seyfettin ağabeyi hem askerliğinden hem de Yeşilçam'a geldikten sonra tanıyan insanlardan birisiyim ve onu çok eski tanıyorum. Babacan bir insandı, herkesin yardımına koşan ve kucaklayan bir adamdı, nur içinde yatsın" dedi.

Seyfettin Karadayı, cenaze namazının ardından Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara