Dolar

32,5951

Euro

34,7947

Altın

2.407,47

Bist

9.645,02

Yeni TRT1 Dizisi Masumlar Apartmanı Ne Zaman Başlıyor? Masumlar Apartmanı Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Masumlar Apartmanı İlk Bölümü Ne Zaman? Saat Kaçta?

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), birbirinden farklı kanallar ile on yıllardır hayatımızda. Son yıllarda özel yapımlar, diziler, belgeseller, spor aktiviteleri ve daha pek çok yönü ile hiç olmadığı kadar fazla takip edilen TRT, bu kez TRT1 ekranlarında yeni bir dizi ile karşımıza çıkacak. Dizinin adı ise Masumlar Apartmanı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-11 18:54:09

Yeni TRT1 Dizisi Masumlar Apartmanı Ne Zaman Başlıyor? Masumlar Apartmanı Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Masumlar Apartmanı İlk Bölümü Ne Zaman? Saat Kaçta?

Peki, Masumlar Apartmanı ne zaman başlıyor? Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunda kimler var? Masumlar Apartmanı ilk bölümü ne zaman? Saat kaçta? Bu ve benzeri soruları sorduğunuzun ve diziyi fazlası ile merak ettiğinizin farkındayız. Zira geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilk fragmanı ve son olarak birkaç gün önce yayımlanan ikinci fragman, dizinin fazlası ile ilgi çekeceğini şimdiden ortaya koymuş durumda. Fragmanlarda oldukça dikkat çeken ayrıntı ise buruk bir aşk hikâyesi ve fazlasıyla karışık bir aile hayatı hikâyesi. Dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar, henüz şimdiden fragmanlarda dahi başarılı performansları ile dikkat çekiyorlar. İlk bölümü ile 15 Eylül 2020 tarihinde, saat 20:00'de ekranlara gelecek olan Masumlar Apartmanı hangi oyuncular oynuyor? Oyuncu kadrosu, ilk bölümüne dair detaylar, konusu ve diğer tüm bilinmeyenleri ile sizlerle…

TRT1 ekranları, yeni dizi Masumlar Apartmanı'na hazırlanıyor. Birkaç gün içerisinde ve 15 Eylül 2020'de ekranlara gelecek olan dizi, bölümün saat kaçta yayınlanacağı konusunda merak uyandırıyor. Aslında bu konuya dair pek çok ipucu, geçtiğimiz hafta içerisinde TRT1 ekranlarında yayımlanan fragmanlar ile yanıt buldu. Değerli başrol oyuncuları ve kaliteli yardımcı oyuncu kadrosu ile özel bir kurguya sahip olan dizi, senaryosunu ise başarılı bir romandan esinlenerek oluşturmuş. Dizinin yapımcısı OMG Pictures, ekranlara gelecek olan dizisinden bir hayli umutlu. Zira fragmanları ile bile göz dolduran dizi, bakalım bölümler yayımlanmaya başladıktan sonra ne kadar konuşulacak. İşte Masumlar Apartmanı konusu, oyuncuları ve diziye dair aklınızda yer edecek olan her şey…

Masumlar Apartmanı Hangi Gün Başlıyor?

Masumlar Apartmanı fragmanlarını izleyenler, dizinin bir anda fazlasıyla konuşulmasına sebep oldular. Özellikle de sosyal medyada sık sık konuşulan bir mesele haline gelen dizi, pek çok insanın ‘'Masumlar Apartmanı hangi gün başlıyor?'' sorusunu sormasına sebep oluyor. Bugünlerde fragmanların sık sık yayımlandığı TRT1 ekranları, fragmanlar ile birlikte dizinin kesinleşen yayın tarihini de açıklamış oldu. Buna göre, Masumlar Apartmanı dizisi 15 Eylül 2020 tarihinde ve saat 20:00'de ilk bölümü ile ekranlarımıza taşınacak. Yapımcılığını OMG Pictures'ın üslendiği proje, TRT1 için yeni sezon projeleri arasında yeni bir sayfa anlamına geliyor. Zira pek çok başarılı dizisi ile son yıllara damga vurmuş olan TRT1, yine adından oldukça söz ettirecek bir proje ile karşımızda.

Masumlar Apartmanı dizisi, TRT1 ekranlarına ilk yansıyan fragmanları ile oldukça dikkat çekici bulunurken, dizide yer alan oyuncuların bir kısmı da ilk bölüm fragmanı ile merak uyandırdı. Başrolde Han karakteri ile Birkan Sokullu, İnci rolü ile Farah Zeynep Abdullah, Safiye rolü ile Ezgi Mola ve Gülben karakteri ile Merve Dizdar yer alacak. Siz de bu keyifli ve sürükleyici diziyi takip etmek, Salı akşamlarınızın vazgeçilmezleri arasında almak istiyorsanız, Masumlar Apartmanı 15 Eylül 2020'de, saat 20:00'de TRT1 ekranlarında olacak. Masumlar Apartmanı Kimler Oynuyor? Oyuncu Kadrosu!

TRT1 ekranlarına yansımasına günler kala, Masumlar Apartmanı ile ilgili internette en çok yapılan arama, dizide hangi oyuncular oynuyor ile eşdeğer sorulardan oluşuyor. Örneğin, Masumiyet Apartmanı kimler oynuyor? Oyuncu kadrosu gibi cümle öbekleri ile dizi severler ve TRT1 tutkunları, dizideki oyuncuları tanımaya ve öğrenmeye çalışıyorlar. Son yılların pek çok başarılı dizi yapımlarında sahne alan, ekranların tanınmış yüzleri olan birçok oyuncu, Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosu içerisinde yer alıyor. Bu oyuncular arasında başroller Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola dörtlüsüne ait. Yardımcı oyuncu rollerinde sık sık karşımıza çıkacak olan oyuncular ise Mert Asutay, Alperen Saldıran, Açelya Devrim Yılhan, Enes Demirkapı, Esra Ruşan.

Masumlar Apartmanı Konusu

Masumlar Apartmanı, Madalyonun İçi adlı önemli bir roman ve eserden uyarlanarak TRT1 ekranlarına hazırlanıyor. Senaryosu ilgili romandan alıntılanan ve büyük bir bölümü romanın içyüzünü yansıtan bu özel dizi, aynı zamanda ekranlara gelecek olan sahneleri ile çok konuşulacağa benziyor. İstanbul'un Beykoz ve Kadıköy semtlerinde çekimleri süren dizinin konusu ise bir başka merak konusu. Romanı okumayanlar için kısaca hikâyeden ve fragmana yansıyan sahnelerden biraz bahsedelim.

Masumlar Apartmanı konusu, dizide Han (Birkan Sokullu) adlı genç adamın etrafında dönecek. Han, hayatının büyük bölümünü kimsesizler yurdunda geçirirken, hasta babası ve ruhsal problemleri bulunan ablaları ile yaşamak üzere, erişkin yaşa ulaştığında çalışmaya başlayacak. Her ne kadar başarılı bir iş hayatı olsa da ailesi nedeni ile insan içerisinde bulunamayan Han, bu yönü ile en yakın arkadaşlarını bile yıllar boyunca şaşırtacak. Ailede ablalar Safiye ve Gülben, Han'ın en büyük problemi. Zira Safiye, kontrol edilmesi zor bir karakter. Ne var ki, kendi hayatında ve ilişkilerinde mutlu olamayan İnci (Farah Zeynep Abdullah) bir gün apansız Han'ın hayatına girecek. Bu durum, Han ile İnci'nin aşk dolu hikâyesinin de başlaması anlamına geliyor. Buna karşın, İnci'yi öğrenen Safiye'nin yaşadığı buhran ve psikolojik sorunlar, gelecek vadede hem Han hem İnci hem de aile içi büyük trajediler yaşanmasına yol açacak. Başarılı bir eserden, başarılı bir uyarlama olan Masumlar Apartmanı, 15 Eylül 2020 itibari ile saat 20:00'de ekranlara geldiğinde, sürükleyici konusu ve çok konuşulacak oyuncu kadrosu ile Salı akşamlarınızın vazgeçilmezi olacak.

Yayınlanacak dizinin resmi web sitesi : https://www.trt1.com.tr/diziler/masumlar-apartmani

Haber Ara