Dolar

32,5610

Euro

34,6876

Altın

2.491,36

Bist

9.524,59

Yeni Malatyaspor Divan Kurulu toplantısı

Divan Kurulu Başkanı Çakır:'Malatya'mızdaki tüm dinamiklerin Yeni Malatyaspor'umuza sahip çıkması, elini taşın altına koyması büyük önem arz etmektedir'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-06 19:21:40

Yeni Malatyaspor Divan Kurulu toplantısı
Yeni Malatyaspor Kulübü Divan Kurulunun toplantısı Malatya'da yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre kentteki bir restoranda düzenlenen toplantı, aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı olan Yeni Malatyaspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında gerçekleştirildi.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Yeni Malatyaspor yönetimi, divan kuruluna, kulübün mali tabloları ile transfer çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Divan başkanı Çakır, Yeni Malatyaspor yönetimine yaptıkları sunum ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, takımın kentin ortak sevdası ve paydası olduğunu belirtti.

Yüreği ve duaları Yeni Malatyaspor ile olan dünyanın dört bir tarafındaki hemşehrilerine karşı ciddi sorumlulukları bulunduğunu aktaran Çakır, şunları kaydetti:

"Malatya'mızdaki tüm dinamiklerin Yeni Malatyaspor'umuza sahip çıkması, elini taşın altına koyması büyük önem arz etmektedir. Bununla birlikte Yeni Malatyaspor yönetimimizin de gerek saygıdeğer spor kamuoyumuzla gerekse de kurum ve kuruluşlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla samimi, sağlıklı ve şeffaf bir ilişki içerisinde olması gerekmektedir. Zorlu bir lig bizleri bekliyor."

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek de takıma desteklerini esirgemeyen Çakır ve divan kurulu üyelerine teşekkür ederek, "Bugüne kadar birçok badire atlattık ve bütün bu badirelerin üstesinden el birliği ile geldik. Ben ekibimize, takımımıza, taraftarlarımıza hülasa tüm Malatya'mıza inanıyor ve güveniyorum. Yüreği Yeni Malatyaspor'umuzla çarpan hemşehrilerimizin güvenine layık olmaya çalışacağız, yeter ki birliğimiz beraberliğimiz daim olsun." ifadelerini kullandı.

Haber Ara