Dolar

32,4948

Euro

34,8568

Altın

2.485,01

Bist

9.530,47

Yeni Malatyaspor'da ilk galibiyet hedefi

Yeni Malatyaspor'da ilk galibiyet hedefi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-26 20:57:37

Yeni Malatyaspor'da ilk galibiyet hedefi
PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, 30 Ağustos Pazar günü Alanyaspor ile yapacağı maçı kazanarak, sezonun ilk galibiyetini elde etmeyi hedefliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-siyahlı ekibin teknik direktörü Yücel İldiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni bir takım olduklarını ve bazı zorluklarla karşılaştıklarını söyledi.

Takımda eksik gördükleri noktalar için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İldiz, "Yeni transferimiz Musa takıma katıldı. Onun dışında 2 oyuncu daha almamız gerekiyor. Transfer döneminin bitmesine çok az bir süre kaldı. Başkanımız ve arkadaşlarımız çalışıyorlar. Tahmin ediyorum, transfer döneminin sonuna kadar bu işlemleri tamamlarız ve eksiklerimizi kapatırız. Ondan sonra da tamamen lige bakarız" diye konuştu.

Ligin ilk haftasında seyircisiz oynadıkları maçta 1461 Trabzon'a yenildiklerini (1-0), ikinci haftada ise deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile berabere (0-0) kaldıklarını anımsatan İldiz, şunları söyledi:

"Yeni Malatyaspor, uzun bir aradan sonra seyircisinin karşısına çıkacak. Çok çalkantılı bir başlangıçtan sonra olumlu bir gidişatımız var. Tabi ki hiçbir şey kolay değil. Alanyaspor, geçen sezon play-off oynamış bir takım. Sahamızda oynuyoruz. Seyircimizle ilk defa buluşacağız. Pazar günü gerek futbol gerekse de 3 puan adına mutlu bir akşam yaşamak istiyoruz. Bunun içinde sahada çok çalışmamız gerekiyor. Umarım oyuncularımız futbollarının üzerine katarak bunu seyircimize gösterirler. Seyircimizin önünde iyi bir başlangıç yapar ve öyle devam ederiz."

Yabancı oyuncuların takıma adaptasyonunun, kolay olmadığını dile getiren İldiz, "Bu süreci yavaş yavaş aşıyoruz. Bu kaynaşma oldukça onların da takıma katkısı giderek artıyor. Şu anda olumlu bir gidiş var. Yeterli değil ama zaman geçtikçe daha fazla katkıları olacaktır" ifadelerini kullandı.

Haber Ara