Dolar

32,4897

Euro

34,9122

Altın

2.438,17

Bist

9.716,77

Yeni James Bond rolü için Tom Hardy iddiası!

Daniel Craig, 007 James Bond rolünden ayrılmasından sonra 'yeni Bond kim olacak?' soruları birçok sinemasever tarafından dile gelmişti. Bir iddia göre yeni Bond, Tom Hardy olacak. Yeni James Bond'un Tom Hardy mi? Yeni James Bond açıklandı mı? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-19 17:16:38

Yeni James Bond rolü için Tom Hardy iddiası!

Son çekilen James Bond film Kasım ayında sinemasever ile buluşacak. Ancak pandemi (COVID-19) dönemi birçok alan gibi sinema sektörünede büyük yara verdi. Şuan No Time to Die için çıkış tarihi belli olsada 'Tenet' filminin beklenen gişe sayılarına ulaşamaması, son Bond filmini 2021'e erteleme iddiasını gündeme getirdi. Yeni James Bond filmi ile birlikte son kez Daniel Craig'i başrol olarak Bond'u canlandıracak. 52 yaşındaki aktör, 5. Bond filminden sonra rolü bir başka yetenekli isme bırakacak. İddialara göre takım elbiseler içerisinde aksiyona kaldığı yerden hayat verecek ismin Tom Hardy olması bekleniyor. 

Ekran Alıntısıwqqwqwqwq

Haberin ne kadar güvenilir olabileceği tartışmaya açık ve kesin bir şey söylemek de çok mümkün olmasa da şimdiye kadar adı geçen isimler arasında James Bond olmaya en çok yakışacak isimlerin başında Hardy'nin yer aldığı da bir gerçek. İlerleyen zamanlarda konuyla ilgili resmi bir açıklamanın yapılması bekleniyor.

Haber Ara