Dolar

32,5585

Euro

34,8809

Altın

2.429,55

Bist

9.722,09

Yeni filmi belli oldu

Joaquin Phoenix'in yeni filmi belli oldu. Joker'de canlandırdığı Arthur Fleck karakteriyle en iyi erkek oyuncu Oscar'ını kazandıktan sonra Hollywood'un gözdesi olan Joaquin Phoenix, yazar-yönetmen Ari Aster'in kabus komedi filminde oynayacak.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-20 20:06:57

Yeni filmi belli oldu

Son dönem Hereditary ve Midsommar adlı iki korku filmiyle büyük çıkış yakalayan yazar-yönetmen Ari Aster, dört saatlik bir kâbus komedi olarak tanımladığı bir sonraki uzun metrajlı filminin başrolünde Joaquin Phoenix'i oynatma hayaline kavuştu.

images_11

NTV'Nin haberine göre, bir süredir devam ettiği bilinen görüşmeler olumlu sonuçlandı ve en iyi erkek oyuncu Oscar'ının son sahibinin isminin Disappointment Blvd. olmas beklenen filmde oynayacağı kesinleşti.

Detayları henüz paylaşılmayan filmin yapımcılığını daha önce Hereditary filminin de yapımını üstlenen A24 yapacak.

Joaquin-Phoenix-w-emocjonalnej-wypowiedzi-o-zmarlym-bracie-na-Festiwalu-w-Toronto_article_900x600

Alternatif bir atmosferde geçen sürrealist bir korku filmi olarak tanımlanan filmde, Phoenix'in karakteri, aşırı derecede endişeli ama hoş görünümlü, zorba annesiyle ilişkisi olan ve babasını hiç tanımayan bir adam olarak yer alacak. Annesi öldüğünde, bazı vahşi doğaüstü tehditler içeren bir eve yolculuk yapacak.

Aster, bir kez daha korku ve dehşetin içinde bir komedi arayacak. Phoenix, bu yüzyılın başlarında M. Night Shyamalan işbirliğiyle bir korku filminde rol aldığından bu yana benzer bir filmde yer almasa da son çalışmalarının çoğunda belli bir korku ya da gerilim türü barındırıyordu. Özellikle, en iyi performanslarından birine imza attığı You Were Never Really Here, bu anlamda önemli bir yerde duruyor.

Haber Ara