Dolar

32,5314

Euro

34,8929

Altın

2.440,03

Bist

9.716,77

'Yeni bir 28 Şubat geliyor'

Star Yazarı Yakup Köse, Doğu Perinçek'i işaret ederek 'darbe uyarısı' yaptı...

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-22 12:37:42

'Yeni bir 28 Şubat geliyor'

TİMETURK | HABER MERKEZİ

Mart'ta Türkiye alev alev olacak” diyenlerin niyetleri aşikâr oldu!" diyen Köse “Başkanlık sistemi gelirse Türkiye kan gölüne döner” diyenlerin şafak saydığını söyledi.

Köse şöyle devam etti:

Bu sefer, 28 Şubat'ta gündüz vakti veya 15 Temmuz akşamı misafirlikten dönüşte olduğu gibi tank yürütmeyi planlamıyorlar. Eski usûl, halk uyandığında her şeyi bitirmiş olma niyetindeler.

KİM "BUNLAR"?

Hani şu ‘FETÖ mağduru' diye salınan, üzerine de para ödenen Ergenekoncular'ın, Balyozcular'ın fikirdaşları!

Yaparlar mı yapamazlar mı, bilemem. Ama şunu çok iyi biliyorum, niyet var, niyeti eyleme dönüştürmeye yönelik hazırlık var.

BAZI HABERLER...

AKP'liler silâhlanıyor” haberlerine dikkat ediyor musunuz? Bu haberleri yaptıranlar sizce neyi perdeleme derdindeler?

YAZILANLAR..

Darbe sonrası KAOS süreci başlatılmıştır. G.Doğu, Irak, Suriye'den şehitler. Şehirlerde kanlı eylemler. Ekonomik baskılar. Suikastlar. Birlik olalım. KAOS süreci ülkede iç çatışma ile beraber kanlı bir kalkışma ortamı yaratacak ve TSK emir komuta zinciri içerisinde yönetime el koyacaktır. Birlik herkesi kucaklamak ve farklılıkları kabullenmekle mümkündür. Ülkenin birlik ve beraberliğini sağlama sorumluluğu Cumhurbaşkanına aittir. KAOS ve darbe süreci ancak birlik ve beraberlikle aşılabilir. Cumhurbaşkanı birlik ve beraberliği sağlayamazsa önünde sonunda darbe olacaktır” diye yazanlar neyin altyapısını hazırlamaktadır?

BU İSİMLERE SORUN...

Defaatle yazdım. “Başkanlık sistemi gelirse ülke kan gölüne döner” tehdidinde bulunanlara hiçbir şey yapamıyorsanız bâri bilgisine başvurmak için misafir edin diye…

Lâkin bunu yapması gerekenlerde yaprak kımıldamıyor ama diğer cenah postalları boyamaya başladı!

PERİNÇEK İŞARET EDİLİYOR

Köse'nin yazısında işaret ettiği Mart ayı Partisi Lideri Doğu Perinçek'i işaret ediyor. “Mart'ta Türkiye alev alev olacak” sözü Partisi Lideri Doğu Perinçek'in sözü olarak biliniyor.

Haber Ara