Dolar

32,3844

Euro

35,0654

Altın

2.325,92

Bist

9.079,97

Yeni adı 'Kurtlar Vadisi Kaos'

Bir döneme damgasını vuran Başrolde Necati Şaşmaz'ın oynadığı Kurtlar Vadisi ile ilgili dizinin hayranlarını sevindirecek haber geldi

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-02 22:27:51

Yeni adı 'Kurtlar Vadisi Kaos'

Tekrar bölümleri de büyük ilgi gören Kurtlar Vadisi dizisi ekranlara geri dönüyor.

Efsane dizi Kurtlar Vadisi Kaos adı ile izleyenlerle buluşacak.

Show TV'de ekrana getirilecek olan Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin 2021 yılının Şubat ayında izleyiciyle buluşacağı müjdesi verildi. Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin ilerleyen günlerde fragmanının yayınlanması bekleniyor.

Yönetmen Osman Sınav'ın Türkiye siyasi hayatında yaşanan birçok olayı üstü kapalı bir biçimde anlatmayı giriştiği Pana Film ekibi, Nöbet dizisiyle istediğini elde edememişti.

Bunun üzerine Kurtlar Vadisi Kaos dizisi için hazırlıklara başlandığı öğrenildi. Dizinin ilk bölümlerinde Türkiye-ABD-Rusya arasında savaş ekipmanları krizinin anlatılacağı ve İngilizlerin Türk Lirası üzerinden manipülasyon yapmaya çalışacağı görülecek.

Kurtlar Vadisi Kaos oyuncuları

Necati Şaşmaz

Erkan Ufak

Kenan Çoban

Osman Wöber

Oktay Kaynarca

Gürkan Uygun

Erdem Ergüney

Tarkan Tüzmen

Kerem Fırtına

Çiğdem Batur

Musa Uzunlar

Cahit Kayaoğlu

Hande Kazanova

İpek Tenolçay

Begüm Kütük

Gökçe Akyıldız

Pana film Kurtlar Vadisi - Netflix açıklaması

Bazı yayın organlarında yapımcılığı Pana Film tarafından üstlenilen Kurtlar Vadisi adlı dizimizin bir dijital platform ile anlaştığına dair spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Pana Film olarak bizi yıllardır yalnız bırakmayan değerli seyircilerimizin Kurtlar Vadisi'nin geri dönmesini ne kadar istediklerinin farkındayız. Dolayısıyla Kurtlar Vadisi ile ilgili herhangi bir gelişme olduğunda, spekülasyona izin vermeden tüm duyurular resmi sosyal medya hesaplarımızdan yapılacaktır. Bunun dışındaki açıklamalara ve onları yapanlara itibar edilmemesini rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara