Dolar

32,3683

Euro

34,9705

Altın

2.325,55

Bist

9.079,97

Yazın okul var mı? Yüz yüze eğitim yazın devam edecek mi?

Yazın okul var mı? | Bakan Ziya Selçuk'un 'ara tatil yok' açıklaması ile milyonlarca öğrenci okulların ne zaman kapanacağını merak etmeye başladı. Peki yüz yüze eğitim yazın devam edecek mi? Yazın okullar açık mı olacak? 2021'de yaz tatili ne zaman başlayacak? Karneler ne zaman alınacak? Öğretmenlerin yaz seminerleri ne zaman başlayacak?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-10 10:24:33

Yazın okul var mı? Yüz yüze eğitim yazın devam edecek mi?

Yazın okul var mı? | Bakan Ziya Selçuk'un 'ara tatil yok' açıklaması  ile milyonlarca öğrenci okulların ne zaman kapanacağını merak etmeye başladı. Peki yüz yüze eğitim yazın devam edecek mi? Yazın okullar açık mı olacak? 2021'de yaz tatili ne zaman başlayacak? Karneler ne zaman alınacak? Öğretmenlerin yaz seminerleri ne zaman başlayacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk CNN Türk ekranlarında 2021 yılı eğitim öğretim dönemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk açıklamasında  okulların 2 Temmuz'a kadar açık olacağını duyurmuştu. Selçuk'un 'ara tatil yok' açıklaması ile üzülen öğrenciler bu açıklama ile okulların ne zaman tatil olacağını araştırmaya başladı. Bakan Selçuk'un açıklamarından sonra Yazın okul var mı? Yüz yüze eğitim yazın devam edecek mi? Gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Peki yazın okullar açık mı olacak? 2021'de yaz tatili ne zaman başlayacak? Karneler ne zaman alınacak? 

YAZIN OKUL VAR MI?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaz dönemi için yeni bir strateji izlediği iddia edildi. Peki yazın okul var mı? Okullar yazın açık mı olacak? Eğtimde eksiği olan öğrenciler için okulların yaz boyunca açık olacağı iddia edildi. Yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerin eksiklerini gidermek için 2 Temmuz sonrası “gönüllü okul” programı hazırlanıyor. Dolayısıyla 2 Temmuz'dan sonra da olullarda eğitim devamedecek.

YÜZ YÜZE EĞİTİM YAZIN DEVAM EDECEK Mİ?

Okullarda yüz yüze eğitimin  31 Ağustos'a kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Bu eğitimlere katılım zorunlu olmayacak. Eğtimlere sadece gönüllüler katılacak. 

OKULLARDA YÜZ YÜZE EĞİTİM SÜRECEK Mİ?

Okullarda Yazın eğitim eksiği olduğu düşünen öğrenciler için telafi eğitimi programı düzenlenecek. Eğitim 31 Ağustos'a kadar devam edecek.

YAZ TATİLİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Milyonlarca öğrenci şimdiden yaz tatilinin hayalini kurmaya başladı. Kademeli normalleşme ile bazı sınıflar yüz yüze eğitime başlamıştı. Peki yaz tatili ne zaman başlayacak? 2021 yılı yaz tatili 2 Temmuz'da başlayacak

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara