Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Yataş, baharı odalara getiriyor

Zengin renk ve desen seçeneği sunan marka Yataş Bedding,nevresim takımlarıyla yeni bir bahar esintisine kapı araladı

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-09 11:09:10

Yataş, baharı odalara getiriyor

Zengin desen ve renk seçeneğine sahip ev tekstili koleksiyonuyla fark yaratan Yataş Bedding, yepyeni nevresim takımlarıyla bahar esintisini yatak odalarına taşıyor. Bahar çiçekleri, sevgi ve dinginliği sembolize eden lavanta rengi ile öne çıkan Gloria ve Liya nevresim takımları, kaliteli kumaşlarıyla sağlıklı ve rahat bir uyku vadediyor.

Farklı renk ve desen seçeneği

Ev tekstili koleksiyonlarında özgün tasarımları, zengin desen ve renk seçenekleriyle dikkati çeken Yataş Bedding, Gloria ve Liya nevresim takımlarıyla baharın huzur veren dokunuşunu evlerin atmosferiyle buluşturuyor. Zarif ve modern tasarımlarıyla kendine has nevresim takımlarıyla bahar çiçeklerinin en güzel renklerini; beyaz, yeşil,lavanta, pembenin tüm sıcak tonlarını yatak odanıza taşıyan markada konfor öncelikler arasında.

Yüzde 100 pamuklu seçeneği

Bahar çiçeklerinin en güzel renklerinin dans ettiği tasarımıyla dikkat çeken Gloria Nevresim Takımı, yatak odalarına doğanın huzurunu katıyor. Beyaz, yeşil, lavanta, safran ve pembenin sıcak tonlarıyla ruhunuzu dinlendirerek adeta yorgunluğunuzu üzerinizden alıyor. Lavanta tarlalarının ferahlığını yatak odanıza taşıyacak Liya Nevresim Takımı, yatak odalarına huzurlu ve romantik bir etki yaratıyor. Yüzde 100 pamuk yumuşacık dokusuyla öne çıkan Liya Nevresim Takımı, zarafetiyle dikkati çekiyor.

Haber Ara