Dolar

32,3544

Euro

35,1415

Altın

2.301,58

Bist

9.079,97

Yasemen Saylar, BGD ile sözleşme imzaladı

Yasemen Saylar, BGD ile sözleşme imzaladı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-26 14:39:13

Yasemen Saylar, BGD ile sözleşme imzaladı
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekibi Basketbolu Geliştirenler Derneği (BGD), Yasemen Saylar'ı kadrosuna kattı.

Geride kalan sezonu Hatay Büyükşehir Belediyespor'da geçiren Yasemen Saylar, BGD İcra Kurulu Başkanı Işık Eyigüngör ve BGD İcra Kurulu Üyesi Güner Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirilen törende yeni takımıyla sözleşme imzaladı.

İmza töreninde açıklamada bulunan Yasemen, yeni sezonda BGD formasını giyecek olmaktan son derece mutlu olduğunu söylerken, "BGD'nin hedeflerinin büyük olduğunu bildiğim için, gelen transfer teklifini kabul ettim. Takımın ende edeceği başarılarda katkımın en yüksek düzeyde olacağını söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

BGD İcra Kurulu Üyesi Güner Yılmaz ise Yasemen Saylar genç yaşına rağmen kendisini ispat etmiş bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, "Kendisinden uzun yıllar faydalanmayı düşündüğümüz için transfer ettik. Bu transferin hem BGD'ye hem de Yasemen Saylar'a hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Galatasaray formasıyla 1 lig, 5 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve birer FIBA Avrupa Kupası, FIBA Avrupa Ligi şampiyonlukları yaşayan 24 yaşında ve 1,77 metre boyundaki Yasemen, 109 kez de çeşitli kategorilerde milli formayı giydi.

Haber Ara