Dolar

32,5064

Euro

34,5713

Altın

2.504,14

Bist

9.548,09

'Yarınki programda seçim beyannamesi olmayacak'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, yarınki milletvekili tanıtımı için önemli açıklamalarda bulundu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-20 13:14:26

'Yarınki programda seçim beyannamesi olmayacak'

AK Parti'yi 1 Kasım 2015'de yapılacak milletvekili genel seçimine taşıyacak milletvekili adayları, yarın saat 10.00'da kamuoyuna tanıtılacak. Aday tanıtım toplantısı hazırlıklarına ilişkin Ankara Arena Spor Salonunda basın toplantısı düzenleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Hazırlıklarımız hızla devam ediyor. Bu gecenin sonuna doğru tamamlanmış olacak" dedi.

Yarın AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başta 550 milletvekili adayı ve partililerin katılımıyla coşkulu bir biçimde adayların Türkiye kamuoyuna tanıtılacağını belirten Bozdağ, "Yarınki program içerisinde seçim beyannamesi olmayacaktır. Çünkü bu sefer bir farklılık yapıyoruz. Seçim beyannamemizi ileri bir tarihte ayrıca Türkiye kamuoyuyla paylaşacağız. Yarın sadece milletvekili adaylarımızın tanıtımını gerçekleştireceğiz. Onlarla fotoğraf çekimi yapacağız ve seçim startını buradan vermiş olacağız" dedi.

26. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısında AK Parti'nin olmazsa olmazı seçim müziğinin de ilk kez görücüye çıkacağını açıklayan Bozdağ, bütün vatandaşları Ankara Arena Spor Salonu'na davet etti.

Bozdağ, "Yarın bir şarkıyı tanıtacağız, onu kullanacağız. Ondan sonra ilave şarkılar olduğunda onları da Türkiye kamuoyuyla paylaşacağız. Sürprizini bozmadan onu yarın söyleyelim" dedi.

Haber Ara