Dolar

32,3832

Euro

35,0359

Altın

2.327,04

Bist

9.138,22

Yarbayın babasından açıklama: Üzüldük

Sosyal medyada günlerdir konuşulan Yarbay Mehmet Alkan'ın babası yazılı bir açıklama yaparak üzüntüsünü dile getirdi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-26 10:27:02

Yarbayın babasından açıklama: Üzüldük

Hayatını kaybeden Yüzbaşı Ali Alkan'ın babası Hasan Alkan, cenazedeki tepkisiyle gündeme gelen diğer oğlu Jandarma Yarbay Mehmet Alkan hakkında özellikle sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve çıkan haberlerden üzüntü duyduğunu belirtti. Acılı baba yazılı açıklama yaptı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki Ayvalık Jandarma Karakoluna düzenlenen terör saldırısında şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan için Osmaniye'de mevlit okutuldu.

TAZİYE ÇADIRINDA MEVLİD OKUTULDU

Askerin ablasının Fatih Mahallesi'ndeki evinin önüne kurulan taziye çadırındaki mevlid programına Osmaniye Valisi Kerem Al, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, şehidin silah arkadaşları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUK!

Mevlitte kuran tilavetinin ardından şehitler için dua edildi. Askerin babası Hasan Alkan, mevlit programında, yaptığı yazılı açıklama ile özellikle sosyal medyada oğlu Jandarma Yarbay Mehmet Alkan hakkındaki paylaşımlar ve çıkan haberlerden üzüntü duyduğunu belirtti.

TÜRK HALKI ÜZÜNTÜYLE SAHİPLENİYOR

Alkan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Öncelikle bir şehit babası ve şehit ailesi olarak şehit evladımın ve evlatlarımın üzerinden yapılan bazı asılsız ve çirkin haberlerin varlığı beni böyle bir açıklama yapmaya mecbur bırakmıştır. Evladımın şehit olmasına bağlı olarak ben, kardeşleri ve aziz Türk halkımız, biliyorum ki derin bir üzüntü ve sahiplenme içerisindedir.

HİÇ KİMSEYE RÖPORTAJ VERİLMEDİ

Ben ve ailemce birinci ağızdan herhangi bir basın kuruluşuna demeç ya da röportaj verilmemiştir ancak milletimizin kültürü gereği taziyeye gelen herkes nezaketli bir şekilde karşılanmıştır. Buna gazeteciler de dahildir. Milletimizin anlayışına sığınıyor, demeç ve açıklama yapmadığımı ve yapmayacağımı, sadece acımızı yaşadığımızı tüm kamuoyuna saygıyla duyuruyorum."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara