Dolar

32,5996

Euro

34,7867

Altın

2.505,32

Bist

9.456,60

'Yapmamız gereken daha çok şeyler var'

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, '1 Kasım inşallah Türkiye'yi emin ellere teslim etme günü' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-24 00:10:54

'Yapmamız gereken daha çok şeyler var'

AA'nın haberine göre; TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, "1 Kasım inşallah Türkiye'yi emin ellere teslim etme günü, 1 Kasım yeni Türkiye'nin kapısını açma günü. 1 Kasım Türkiye'yi özgür, bağımsız, kalkınmış ve dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri yapma günü" dedi.

Yılmaz ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığınca bir düğün salonunda düzenlenen "Üyelerimizle Buluşuyoruz" programına katıldı.

AK Parti iktidarları döneminde ekonomi, eğitim ve sağlık alanlarında yapılan icraatları anlatan Yılmaz, "Yapmamız gereken daha çok şeyler var. Önümüzdeki dönemde sağlıkta memnuniyeti yüzde yüze çıkarmamız için bir olmamız, birlikte çalışmamız lazım ve inşallah güçlü bir iktidara Türkiye'yi teslim etmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, iktidar oldukları takdirde yapılacak çalışmalara da değinerek, şöyle konuştu:

"Şimdi Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını gediğine koyacağız. Ne zaman? 1 Kasım'da. 1 Kasım inşallah Türkiye'yi emin ellere teslim etme günü, 1 Kasım yeni Türkiye'nin kapısını açma günü. 1 Kasım Türkiye'yi özgür, bağımsız, kalkınmış ve dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri yapma günü. Biz bunları yapar mıyız? Yaparız. Biz bu öz güveni kazandık. Bu öz güven parayla da satın alınmaz. Çünkü bizim bir geçmişimiz, bir tarihimiz, bir birikimimiz var. Bundan dolayı 'yaparız' diyoruz."

"Çok çalışmalı, uğraşmalı, didinmeli, gayret etmeliyiz"

Özhaseki de basit bir politik mücadele içerisinde bulunmadıklarını ve davalarına inandıkları için burada olduklarını belirtti.

Bu davanın kimsesizlerin, mazlumların yanında olma davası olduğuna dikkati çeken Özhaseki, bu seçimde halk kimi tutarsa onun galip geleceğini söyledi.

Özhaseki, iyilerin yanında yer almanın ve iyi işler gerçekleştirmenin önemli olduğunu dile getirerek, seçimlerin Türkiye'de milat özelliği taşıdığını aktardı. 

AK Parti iktidarları döneminde yapılan çalışmalara değinen Özhaseki, "7 Haziran'da biz dersimiz aldık. Yeniden geldik yola çıkıyoruz, dün nasıl 'Bismillah' diyerek başlamışsak bugün besmelesizlere inat 'Bismillah' diyerek yola çıkıyoruz" dedi.

Haber Ara