Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Yapı Kredi'ye Stevie Awards'tan 4 ödül

Yapı Kredi'ye Stevie Awards'tan 4 ödül

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-26 17:09:23

Yapı Kredi'ye Stevie Awards'tan 4 ödül
Yapı Kredi, global anlamda en saygın iş dünyası ödül organizasyonlarından olan Stevie Awards'da 2 altın ve 2 bronz ödülün sahibi oldu.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, bankanın mobil bankacılık uygulaması ve web sitesi, Stevie International Business Awards'ta 4 kategoride ödüle layık görüldü.

Yapı Kredi, Mobil Uygulamalar ve Web Sitesi kategorilerinde bankacılık dalında 2 Altın Stevie Ödülü'nün sahibi oldu. Bankanın web sitesi de Finansal Hizmetler ve Arayüz Tasarımı dalında 2 Bronz Stevie Ödülü kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, Yapı Kredi'nin Türkiye'de ilk kez bilgisayarla işlem yapan, ilk online uygulamayı başlatan ve ilk telefon bankacılığı işlemini gerçekleştiren banka olarak bankacılıkta dijital dönüşüme öncülük ettiğini belirtti. Doğan, şunları kaydetti:

"Yapı Kredi olarak yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımımız sayesinde müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için internet ve mobil platformlarımızı geliştirmeye devam ederken, sektörde pek çok ilke imza atıyoruz. Dijital bankacılık alanında ilk ve öncü banka olma misyonumuz doğrultusunda dijital kanallarımızı müşterilerimizin bankacılık işlemlerini rahat ve hızlı bir şekilde yapabilmeleri için sürekli geliştirip ihtiyaca göre yeni özellikler ekliyoruz. Yapı Kredi, yenilikçi ürün ve uygulamalarıyla fark yaratmaya devam edecek.

​60 ülkeden 3 bin 700 adayın değerlendirildiği Stevie International Business Awards'da Mobil Uygulamalar ve Web Sitesi kategorilerinde bankacılık dalında iki Altın Stevie Ödülü alan tek banka Yapı Kredi oldu. Bankamız, geçen sene de dünyanın en prestijli finans dergilerinden biri olan Global Finance tarafından 'Mobil Bankacılıkta Avrupa'nın En İyisi' seçilmişti. Türkiye'de Google arama teknolojisini kullanan ilk ve tek banka web sitesi olan ve bu özelliğiyle Google tarafından 'Örnek Uygulama' seçilen 'yapikredi.com.tr' ise yenilendiği günden bu yana 8 kez uluslararası platformlarda ödüllendirildi. Aldığımız bu uluslararası saygın ödüller, dijital bankacılıkta öncü rolümüzün teyidi niteliğinde."

Haber Ara