Dolar

32,3755

Euro

34,9680

Altın

2.325,67

Bist

9.057,86

Yapı Kredi'den ramazana özel kampanya

Yapı Kredi'den ramazana özel kampanya

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-24 11:26:27

Yapı Kredi'den ramazana özel kampanya
Yapı Kredi, ramazana özel düzenlediği kampanyasıyla ister masrafsız, ister düşük faizli kredi kullanma ve alışverişlerden TL kazanma fırsatı sunuyor.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, banka, tüketicilerin Ramazan Bayramı'nda akraba ziyaretleri ve bayram tatili gibi nedenlerle oluşabilecek nakit ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla isteyene masrafsız, isteyene düşük faizlerle ve farklı ödeme seçenekleriyle kredi kullanma imkanı sağlıyor.

Kredi başvuruları, Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube, SMS, "kredisimdi.com.tr" internet adresi aracılığıyla ve Yapı Kredi ATM'leri üzerinden yapılabiliyor. Yapı Kredi müşterileri, onaylı kredilerini şubeye gitmeden kullanabiliyor.

-Worldcard'tan 50 TL Worldpuan

Worldcard'ın, 13 Haziran-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceği kampanyada ise kullanıcılar toplamda 50 TL Worldpuan kazanıyor.

Yapı Kredi müşterileri, kampanya kapsamında tüm bireysel kredi kartları ve TLcard'ları ile tek seferde yapacakları ilk 100 TL ve üzeri alışveriş sonrasında tek seferde yapacakları her 100 TL ve üzeri alışverişe 10 TL, toplamda ise 50 TL Worldpuan kazanıyor. Kampanyadan, Yapı Kredi bireysel kredi kartlarının ve bireysel TLcard'larının yanı sıra Albaraka, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar da faydalanabiliyor.

Kampanya, gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat, kafe, restoran, fast-food sektörlerindeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde geçerli. Kampanyadan yararlanmak isteyen kart sahiplerinin SMS göndermeleri yeterli oluyor. Kampanyaya World, adios ve Play Facebook sayfaları ve World Alışveriş Asistanı uygulaması üzerinden katılım sağlanabiliyor, detaylı bilgiye "worldcard.com.tr" internet adresinden ulaşılabiliyor.

Haber Ara