Dolar

32,3798

Euro

35,0479

Altın

2.326,91

Bist

9.145,21

Yapı Fuarı ziyaretçileri Şişecam Düzcam'ın yeni ürünlerini test etti

Yapı Fuarı ziyaretçileri Şişecam Düzcam'ın yeni ürünlerini test etti

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-17 15:10:52

Yapı Fuarı ziyaretçileri Şişecam Düzcam'ın yeni ürünlerini test etti
işecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, bu yıl 39'uncu kez düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2016'da yeni ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Şirket açıklamasına göre, Yapı Endüstri Merkezinin 10-14 Mayıs 2016'da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü'nde düzenlediği fuara katılan Şişecam Düzcam, cephe camlarından dekorasyona, emniyet ve güvenlikten gürültü kontrolüne kadar farklı kullanım alanlarına yönelik birçok yeni ürününü tanıttı.

Şişecam Düzcam, fuar kapsamında salon 7'de, özel dekore edilen 190 metrekarelik standında ziyaretçileriyle buluştu. Şişecam Düzcam, fuar boyunca sadece ürünlerini tanıtmadı,bu ürünlerin test edilmesini sağlayan özel alanıyla da fark yarattı.

Ziyaretçiler, "Şişecam Akustik Lamine Cam Test Düzeneği", "Şişecam Lamine Cam demosu", "Şişecam Ultra Clear Lamine Cam" vitrin uygulamasıyla her ürünün son kullanıcıya nasıl ulaştığını ve bu ürünlerin farkını gözlemleme fırsatı yakaladı. Isıcam Sistemlerinin soğuk etki test buzdolabı ve sıcak etki test ünitesi de fuarda yerini aldı. Ayrıca Isıcam S ve Isıcam K test düzenekleri ile ürünün güneş kontrol etkisini deneyimleme olanağı ziyaretçilere sunuldu.

Açıklamada verilen bilgilere göre, fuar kapsamında tasarımcı Tamer Nakışçı, Şişecam Düzcam desteğiyle katıldığı ve sadece Şişecam Düzcam ürünlerini kullanarak tasarladığı Mirage adlı enstalasyonu sergilediği Design Harbour Sergisi ve Hong Kong fuarlarındaki deneyimlerini video aracılığıyla paylaştı. Şişecam Düzcam ayrıca, "Word Portrait" etkinliği ile ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı. Ayrıca prestijli projelerde kullanılan cephe camlarının drone çekimlerinden derlenen video ile ziyaretçilere tanıtıldı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara