Dolar

32,5910

Euro

34,8753

Altın

2.492,69

Bist

9.695,42

Xbox Series S ve Xbox Series X'in fiyatı ve çıkış tarihleri açıklandı

Çıkması için adeta gün sayılan iki oyun konsolu Xbox Series S ve Xbox Series X için Microsoft tarafından resmi bir açıklama geldi Xbox Series S ve Xbox Series X'in fiyatı ve çıkş tarihi belli oldu. Peki Xbox Series S ve Xbox Series X'in başlangıç fiyatı nedir? Xbox Series S ve Xbox Series X ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-08 12:10:42

Xbox Series S ve Xbox Series X'in fiyatı ve çıkış tarihleri açıklandı

Uzun zamandır tanıtılması beklenen iki oyun konsolu olan Xbox Series S ve Xbox Series X'in fiyatı ve çıkış tarihi hakkında resmi bir gelişme yaşandı. "Microsoft Central", konuyla ilgili bir makale hazırlayarak Xbox Series X ile bir süredir konuşulan Xbox Series S'in fiyat ve çıkış tarihlerini sızdırdı. Ayrıca Xbox Series S'in tasarımı da ilk kez başka bir kaynak tarafından açığa çıkarıldı.

Microsoft Central tarafından yapılan açıklamalarda, fiyat bilgisinin kimden alındığı bilinmiyor. Ancak fiyatlar beklenenden yüksek olmadı. 

Microsoft Xbox Series S dış görünüşü bu şekilde olacak

wwwwwww

Microsoft Central tarafından yapılan açıklamalara göre hem Xbox Series X hem de Xbox Series S, 10 Kasım 2020'de piyasaya sürülecek. Bu açıklamadan sonra akıllara Playstation 5'in de o tarihlere yakın bir zamanda tanıtılacağı akıllara geldi. Her iki teknoloji devinin de muhtemelen birbirlerine yakın çıkış tarihleri açıklayacaklar. Xbox Series X ve Xbox Series S'in fiyatı pahalı olacak mı?

Microsoft Central tarafından yapılan açıklamalara göre Xbox Series X ve Xbox Series S, son zamanların fiyatlarına göre makul bir seviye olacak. Bu bağlamda Xbox Series X'in 499 dolar (yaklaşık 3,750 TL + vergiler) olacağını açıklayan Microsoft Central, Xbox Series S'in fiyatınınsa 299 dolar (yaklaşık 2,250 TL + vergiler) olacağını ifade ediyor. Ayrıca Xbox Series X aylık 35 dolar (yaklaşık 260 TL), Xbox Series S ise aylık 25 dolar (yaklaşık 190 TL) karşılığında "Xbox All Access" abonelik paketi sunması bekleniyor.

Haber Ara