Dolar

32,3540

Euro

35,1044

Altın

2.324,75

Bist

9.079,97

Whatsapp'ta karşıdaki görmeden mesajı silme özelliği

WhatsApp, kullanıcılarına yanlışlıkla gönderdikleri mesajları düzenleyerek tekrar göndermelerine olanak sağlayacak.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-16 11:02:28

Whatsapp'ta karşıdaki görmeden mesajı silme özelliği

Dünya genelinde en çok kullanılan ve son zamanlarda birçok yeni özelliğe kavuşan WhatsApp'ı geliştirmek için yapılan çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Şimdi de WhatsApp'ın iOS platformundaki beta sürümü ile birlikte WhatsApp mesaj silme özelliği geliyor.

Eklenen bu yeni özellik sayesinde WhatsApp gruplarına veya kişilere yanlışlıkla gönderilen mesajlar tamamen silinebilecek. WhatsApp'ın iOS platformu için 2.17.1.869 sürümüne sahip beta yazılımı ile sunulan özellikte, gönderdiğiniz bir mesaj metninin, fotoğrafın veya videonun üzerine basılı tutarak çıkan seçenekler arasından "Sil"i seçerek tamamen silebilirsiniz. Yani konuştuğunuz kişinin telefonundan da silinmesini sağlayabilirsiniz. Yani o mesaj çoktan okunmuş bir mesaj olsa bile bu yeni özellik sayesinde silmek mümkün olabiliyor.

Ayrıca sohbetlerde karışıklıklar olmaması için silinen mesajın yerine, gönderen kişinin o mesajı sildiğini belirten bir bildirim de yazılıyor. Fakat bu özellik henüz WhatsApp grupları için sunulmamış. Ayrıca Android işletim sistemli mobil cihazlarda bu mesaj silme seçeneği henüz bulunmuyor.

Gelen başka bir bilgiye göre de "WhatsApp for Business" olarak adlandırılan ikinci bir uygulamanın geliştirilme ihtimali de söylentiler arasında. İsminden anlaşılabileceği gibi öyle bir uygulama geliştirilirse WhatsApp'ı iş için kullanmak isteyenlere yönelik olacak.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara