Dolar

32,3739

Euro

35,1007

Altın

2.324,58

Bist

9.079,97

WhatsApp Nedir, Ne İşe Yarıyor?

Dünya çapında kurulduğu günden beridir adından söz ettiren popüler bir iletişim uygulaması WhatsApp ‘tır. Bu uygulama hemen hemen her akıllı telefona sahip olan kullanıcıların cihazlarında bulunmakta. WhatsApp uygulaması ile iletişim kurmak daha kolay hale geldi. Hem mesajlaşabiliyor hem görüntülü ve sesli konuşabiliyor hem de belge,fotoğraf ve video paylaşabiliyorsunuz. Üstelik bunların karşılığında hiçbir ücret talep etmiyor. Sadece uygulamayı indirin ve kullanmaya başlayın. Sizler için büyük bir merak uyandıran WhatsApp hakkındaki tüm detayları derledik.WhatsApp nedir? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. WhatsApp ne işe yarıyor? İşte tüm detaylar…

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-12 14:07:02

WhatsApp Nedir, Ne İşe Yarıyor?

Popüler bir iletişim uygulaması olan WhatsApp, 3 Mayıs 2009 Yılında BrianActon, Jan Koum tarafından kuruldu. Kurulduğu günden beridir gündelik hayatımızın bir parçası haline geldi. Bununla birlikte WhatsApp uygulaması daha sonraları 2014'ün başlarına 19 milyar dolar karşılığında Facebook'a satıldı. WhatsApp uygulaması hem indirilmesi hem kurulumu oldukça kolay bir uygulamadır. Akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir mesajlaşma ve arama uygulaması olan WhatsApp, yurtdışında seyahat ederken veya uzaktayken, arkadaşlarınızla ve ailenizle dilediğiniz gibi mesajlaşabilir, çektiğiniz fotoğrafları ve videoları paylaşabilmenizi sağlamaktadır. Günümüzde dünyada toplam 2 milyar kullanıcı WhatsApp kullanmakta.WhatsApp nasıl kullanılır? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. İşte detaylar.

WhatsApp Nedir?

WhatsApp uygulaması akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma ve arama veya haberleşme uygulaması olarak adlandırılmaktadır. WhatsApp ile sevdiğiniz kişilerlegörüntülü ve sesli bir şekilde iletişim kurabilmektesiniz.

WhatsApp Ne İşe Yarıyor?

WhatsApp Web ile bilgisayar üzerinden mesajlaşabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki fotoğraf, video, belge ve ses dosyalarını gönderebilir ve indirebilirsiniz. Ayrıca WhatsApp uygulaması, SMS mesajlaşma uygulaması gibi, bir kişi veya bir grupla görüşme başlatabilir ve çoklu görüntülü sohbet edebilirsiniz.

WhatsApp Nasıl Kullanılır?

WhatsApp uygulaması şu şekilde kullanımı yapılmakta;

  • Öncelikle Play Store'a gidin ve WhatsApp uygulamasını aratınız.
  • Daha sonra WhatsApp açıp Hizmet Koşulları ‘mızı kabul ederek sonraki ekrana devam ediniz.
  • Ardından telefon numaranızı doğrulayınız.
  • Son olarak adınızı yazın. Bu şekilde WhatsApp uygulamasının sunmuş olduğu hizmetlerden faydalanabilirsiniz.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara