Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

WhatsApp internetsiz nasıl kullanılır? WhatsApp internet olmadan kullanılır mı?

Dünya çapında milyarlarca kullanıcısı olan online mesajlaşma platformu WhatsApp kullanıcılarını sevindirecek yeni bir güncellemeye hazırlanıyor. Yeni güncelleme ile birlikte WhatsApp Web'te açık olan hesabınız telefonunuzda internet olmasa bile çalışmaya devam edecek. Haberi alan binlerce kişi de WhatsApp internet olmadan kullanılır mı? sorusunu sormaya başladı. Yeni güncelleme eğer hayata geçerse WhatsApp internetsiz kullanılabilecek. Peki WhatsApp internetsiz nasıl kullanılır? İşte WhatsApp dünyasında yeni ve son gelişmeler...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-27 19:13:32

WhatsApp internetsiz nasıl kullanılır? WhatsApp internet olmadan kullanılır mı?

Dünya çapında milyarlarca kullanıcısı olan online mesajlaşma platformu WhatsApp kullanıcılarını sevindirecek yeni bir güncellemeye hazırlanıyor. Yeni güncelleme ile birlikte WhatsApp Web'te açık olan hesabınız telefonunuzda internet olmasa bile çalışmaya devam edecek. Haberi alan binlerce kişi de WhatsApp inretnet olmadan kullanılır mı? sorusunu sormaya başladı. Yeni güncelleme eğer hayata geçerse WhatsApp internetsiz kullanılabilecek. Peki WhatsApp internetsiz nasıl kullanılır? İşte WhatsApp dünyasında yeni ve son gelişmeler...

Geçtiğimiz yıllarda Facebook tarafından satın alınan ve kullanıcı sayısı gün geçtikçe artan WhatsApp yeni güncellemeler ile kullanıcılarının gönlünü kazanmaya başladı. Hizmet sözleşmesi zorlaması ile kan kaybeden WhatsApp yeni hamleleriyle kullanıcılarıyla barıştı. Gelen son bilgilere göre WhatsApp internetsiz kullanma özelliğini devreye almaya hazırlanıyor. Peki WhatsApp inretnet olmadan kullanılır mı?

WhatsApp inretnet olmadan kullanılır mı?

Açıklamalara bakılırsa WhatsApp inretnet olmadan kulalnılabilecek. Ancak telefonlardan ve mobil cihazlardan değil sadece masaüstü ve WhatsApp Web'te kullanılabilecek. Bilgisayar tarayıcılarından açılan WhatsApp Web'ten telefona bağlı olma zorunluluğu yeni güncelleme ile birlikte ortadan kalkıyor.

Bilgisayar başında uzun süre geçirenler ve WhatsApp Web'i çok sık kullananlar bu güncelleme ile rahat bir nefes alacağa benziyor. WhatsApp'ın tarayıcı versiyonunu kullanmak için öncelikle cep telefonunuzun internete bağlı olması gerekiyordu. Sinyal telefondan alınmayınca WhatsApp Web çalışmıyordu. Telefonunuz kapanınca, GSM hattında kopukluklar olunca ya da interneti kesilirse WhatsApp Web iletişiminiz de sonlanmış oluyordu. WhatsApp'ın mühendisleri üzerinde çalıştığı yenilik ile WhatsApp Web kullanırken telefonunuzun internete bağlı olmasına gerek kalmayacak.

WhatsApp internetsiz nasıl kullanılır?

Haberi alan WhatsApp kullanıcıları da WhatsApp internetsiz nasıl kullanılır? sorusunun yanıtını aramaya başladı. Öncelikle şunu belirtelim bu güncelleme henüz test aşamasında. Şu anda kullanıma sunulmuş değil. İnternetsiz WhatsApp kullanıma girince tarayıcınızdan WhatsApp Web'e girdiğiniz zaman otomatik olarak internete bağlı kalmak zorunda olmadan WhatsApp kullanabilirsiniz.

whatsapp_silinen_mesajar_nasıl_getirilir.whatsapp_görüntülü_konuşmaWhatsApp kendi kendine (otomatik) silinen mesaj özelliği nasıl kullanılır.

WHATSAPP HAKKINDA

Bu yazımızda WhatsApp nedir sorusuna yanıt vereceğiz. WhatsApp kısaca dünyanın en çok kullanılan online mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp uygulaması Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumludur. Kullanıcılar 2G, 3G, 4G 4.5 G 5G ya da Wi-Fi ile mobil araçlarından ya da masaüstü uygulamalarından bağlanarak birbirlerine mesaj, fotoğraf ve video gönderebilir. Bu uygulama ile sesli ve görüntülü konuşma da yapılabilir. Şirket ABD'de, Kaliforniya eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur. Daha sonra Facebook tarafından satın alınarak Facebook çatısı altında faaliyet göstermektedir. WhatsApp'ın dünya çapında milyarlarca kullanıcısı vardır.

Haber Ara