Dolar

32,3438

Euro

35,1167

Altın

2.306,62

Bist

9.079,97

Vural'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt

MHP'de grup başkanvekilliğinden istifa eden Oktay Vural, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yönelik sert yanıt verdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-24 12:45:21

Vural'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt

MHP'de grup başkanvekilliğinden istifa eden Oktay Vural, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'nin MHP'den milletvekili transfer edeceğine ve MHP'nin MİT müdahalesi ile yeniden şekillendirileceğine ilişkin açıklamalarına sert sözlerle yanıt verdi . 

Vural, Kılıçdaroğlu'nun sözleri ve benzer sözler için "Hevesleri kursaklarında kalacaktır" dedi.

Vural'ın açıklamasından satır başları;

MHP üzerindeki değerlendirmelerin nitewlendirmelerin asıl amacın ülkücülk davasına hasımlık olduğunu belirtmiştim. MHP içindeki kadroları bölünmeden, hareket edilmelidir.

Dün malesef Kılıçdaroğlu 'MHP'li milletvekilleri AKP'ye transfer olacak' şekilde talihsiz bir açıklama yapmıştır.
MHP içindeki değerlendirmelerin bir başkaları tarafından fırsat olarak görülmesi algı operasyonu yapılması MHP'nin davasına zarar vermek amacı taşımaktadır. 

"HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAKTIR"

MHP'yi temsil eden milletvekilleri 47 yıllık onurlu mücadelenin temsilcisi olduğunu bilincindedir. Herkes huşu içerisinde hareket eder ve edecektir. Vazgeçilecek hiçbir dava arkadaşımız yoktur. Bu konuda bir takım beklentiler oruşturanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. 

Bu konuda fay hatlarını derinleştirmek üzerine oyunların hepsi bozulacaktır. Bu kararı bu mücadeleyi başlatan MHP'nin siyasi mücadelesini başlatan başbuğumuzdur, şehitlerimizdir. 

Arayış ve beklentiler MHP açısından hezeyandır. Ben de bir milletvekili olarak bu şuur içerisinde MHP içerisinde siyaset yapmaya devam edeceğimden herkesin emin olması gerekmektedir. 

"MİT'LE, ŞANTAJLA TEHDİT ETMEK BİZİ GERİ ÇEVİRMEZ"

Her bir beklenti ve arayış yok olmaya mahkumdur. MHP'nin birliğini ve duruşunu bozmaya kimsenin gücü yetmez, kimse bunu aklından bile geçirmemelidir. MHP milletvekillerini MİT'le, şantajla tehdit etmek bizi geri çevirmez. 

Hangi görüşmelerden sonra bu açıklamalar gereği duyulmaktadır bilmiyorum. MHP'nin siyasi tarihinde Güneş Motel sicili olmamıştır, olmayacaktır. Cunta artıklarına, sivil darbecilerine mi boyun eğeceğiz. Bu zihniyet MHP'nin davasını anlamamış olduklarını göstermektedir. Bu konuda yaptığımız değerlendirmeler kim ne bekliyorsa beklesin bundan sonra da birliğimizi ve bütünlüğümüzü koruyarak geleceğe devam edeceğimizden kimse endişe duymamalıdır. 

Bundan sonraki süre içerisinde de bu tür konularla ilgili değerlendirmelerin amaç ve hedeflerinin aslında yeni Türkiye adı altında dönüştürme çabası içerisinde olduklarını ifade ediyorum.

Haber Ara