Dolar

32,5104

Euro

34,7423

Altın

2.488,14

Bist

9.524,59

Voleybolda Eczacıbaşı ile ES Spor arasında altyapı iş birliği

Voleybolda Eczacıbaşı ile ES Spor arasında altyapı iş birliği

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-26 12:51:19

Voleybolda Eczacıbaşı ile ES Spor arasında altyapı iş birliği
Eczacıbaşı Spor Kulübü, voleybolda altyapı odaklı çalışmalarını sürdüren ES Spor Kulübü'yle, Eczacıbaşı Spor Okulu'nun yeni şubelerinin açılması konusunda iş birliğine gitti.

Turuncu-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ES Spor Kulübü'yle, Eczacıbaşı Spor Okulu'nun yeni şubelerinin açılması için iş birliği anlaşması imzalandığı duyuruldu.

İş birliği çerçevesinde Eczacıbaşı Voleybol Okulu'nun ilk şubesinin, Maltepe Kovan Spor Kültürü Merkezi'nde 5 Eylül Cumartesi gününden itibaren faaliyete geçeceği ve okulun ilk ayında öğrencilerden ücret alınmayacağı aktarıldı.

Sadece yeni voleybol okullarının açılması ile sınırlı kalmayacağı aktarılan iş birliği kapsamında, Türk voleyboluna yeni oyuncuların kazandırılmasının hedeflendiği vurgulanırken, kayıtlı öğrencilerin durumlarının her sezon sonunda iki kulüp teknik ekipleri tarafından değerlendirileceği, bir sonraki sezonda altyapı takım kadrolarında yer alıp alamayacaklarının belirleneceği dile getirildi.

Seçilen öğrencilerin, küçük kız, yıldız kız ve genç kız yaş kategorilerinde, Eczacıbaşı ve ES Spor takımları bünyesinde oynama şansını yakalayabilecekleri vurgulandı.

Konuyla ilgili olarak Eczacıbaşı Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sacit Basmacı'nın, "Eczacıbaşı kalitesi, titizliği ve en iyiyi sunma anlayışı konusunda fazlasıyla hassas olmamız nedeniyle, bu konu üzerinde uzun zamandır çalışmaktaydık. 50. yılımızda gelen istekleri en iyi şekilde karşılayabileceğimize inandığımız bir iş birliğine imza attık" ifadeleri paylaşıldı. ES Spor Kulübü Başkanı Sırma Üç'ün ise "Eczacıbaşı'yla gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, kulübümüze ve çalışmalarımıza önemli bir güç katacaktır" değerlendirmesine yer verildi.

Haber Ara