Dolar

32,6027

Euro

34,7507

Altın

2.491,61

Bist

9.524,59

Voleybol Federasyonundan anlamlı destek

TVF, yürümekte güçlük çeken öğrencisini aktivitelere katmak için sırtında taşıyan Yahya öğretmenin Sakarya'daki okuluna voleybol malzemeleri yardımı yaptı

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-10 14:46:17

Voleybol Federasyonundan anlamlı destek
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Sakarya'nın Karasu ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokuluna voleybol malzemeleri yardımında bulundu.

Federasyon, yürümekte güçlük çeken öğrencisini aktivitelere katmak için sırtında taşıyan beden eğitimi öğretmeni Yahya Celep'in okuluna, il temsilciliği vasıtasıyla voleybol antrenman seti, topu, filesi ve tişörtü hediye etti. Hediyeleri alan öğrencilerin mutluluğu yüzüne yansıdı.

Yardımlar dolayısıyla duygulanan Celep, burada TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın mesajını öğrencilere okudu.

Üstündağ'ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Sayın Yahya Celep... Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf bizleri çok duygulandırdı. Sağlık sorunu yaşayan öğrencinizin yanı sıra sosyal medyada fotoğrafı gören herkesin yaşımında önemli bir iz bıraktınız. Sizin gibi öğretmenlerimiz sayesinde geleceğimizin aydınlık ve güzel olacağına inancımız daha da arttı. Spor yapma alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılabilmesi için ilköğretim okul yönetimlerine ve beden eğitimi öğretmenlerimize çok önemli görevler düştüğüne inanıyoruz ancak okullarımızdaki bazı imkansızlıklar ne yazık ki daha verimli spor yapmasını olumsuz etkileyebiliyor. Türkiye Voleybol Federasyonu olarak Karasu Cumhuriyet Ortaokuluna katkıda bulunmak üzere voleybol malzemeleri gönderdik. Dileriz bu malzemelerin de katkısıyla spor ve voleybol çocuklarımızın vazgeçilmezleri arasında yer alır. Duyarlı ve örnek davranışınız nedeniyle size çok teşekkür ederiz."

TVF İl Temsilcisi Mehmet Akova, AA muhabirine yaptığı açıklamada, federasyonun bu tür etkinlikler, sosyal yardımlar yaptığını söyledi.

Federasyonun, Cumhuriyet Ortaokuluna çeşitli voleybol malzemeleri gönderdiğini belirten Akgün, "Öğrencilerin hediyeler karşısında duygulandıklarını gördük. Federasyonumuz sporun her türlü kademesine desteklerini sürdürüyor. Böyle bir organizasyonun ilimizde gerçekleştirilmesi bizleri de ayrıca memnun etmiştir. Sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz ve desteklerinin devamını bekliyoruz." diye konuştu.

Daha sonra öğrenciler, gelen hediyelerle ders yapmanın keyfini yaşadı.

Haber Ara