Dolar

32,3785

Euro

35,0557

Altın

2.326,42

Bist

9.095,13

Vodafone'un mobil çözümü Avon'un verimliliğini yüzde 16 art

Vodafone'un mobil çözümü Avon'un verimliliğini yüzde 16 artırdı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-25 11:09:42

Vodafone'un mobil çözümü Avon'un verimliliğini yüzde 16 art
Vodafone'un Avon'a özel geliştirdiği mobil uygulama ile Avon'un operasyonel verimliliği 3 ayda ortalama yüzde 16 arttı.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Yarına Hazırım Platformu ile kurumların büyüme hedeflerine katkı sağlayacak çözümler geliştiren Vodafone Türkiye, kozmetik sektörü markalarından Avon için ihtiyaca özel mobil uygulamasını hayata geçirdi. Avon, mobil uygulamayla saha ekibini genişletme süreçlerinde verimlilik artışı sağladı.

Vodafone'un Avon'a özel geliştirdiği inovatif mobil uygulama, Avon'un saha ekibi tarafından kullanılmaya başlandı. Doğrudan Satış alanında faaliyet gösteren ve herhangi bir bayi veya mağazası bulunmayan Avon, uygulama sayesinde milyonlarca kadına çok daha hızlı bir şekilde ulaşabiliyor ve saha ekibini büyütebiliyor.

Vodafone'un mobil uygulamasıyla sunulan yoğunluk haritası sayesinde Avon Bölge Müdürleri, çalışma planlarını potansiyel yeni temsilci yoğunluğuna göre yaparak verimlilik artışı sağlıyor. Çalışmanın verimliliği merkezden takip edilebiliyor. Avon, Vodafone mobil uygulamasının kullanıldığı bölgelerde, 2015 yılının ilk 3 ayında operasyonel verimliliğini yüzde 16 artırdı.

-"İşletmelerin, kaynaklarını verimli kullanmalarına öncülük ediyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Yarına Hazırım Platformu'yla işletmeleri yarına hazırlayacak çözümler geliştirdiklerini ifade etti. Şirketlerin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla hareket ettiklerini belirten Aksoy, şunları kaydetti:

"İhtiyaçlara uygun inovatif teknolojiler geliştirerek, keskin rekabet ortamında işletmelerin ellerindeki kaynakları daha iyi ve verimli kullanmalarına öncülük ediyoruz. Şirketlerin ihtiyaçlarına özel geliştirdiğimiz mobil uygulama ve servislerimize bir yenisini ekleyerek güzellik sektörünün öncü markalarından Avon ile iş birliğimizi hayata geçirdik.

Avon'a özel geliştirdiğimiz Vodafone mobil uygulamamız, Avon'un dijital bağlantılı bir iş modeline adım atmasını sağladı. Bu sayede Avon, Vodafone çözümüyle iş süreçlerinde verimlilik artışı sağladı. Vodafone olarak müşteri kitlesini ve işlerini büyütmek isteyen tüm firmaları, yarına bugünden hazır olmak için rekabetçilik ve verimlilik sağlayan Vodafone İş Ortağım çözümleriyle tanışmaya davet ediyoruz."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara