Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları başladı

Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları başladı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-13 14:39:11

Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları başladı
Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları başladı.

Ünlü isimlerin profesyonel sporcularla birlikte yelken açtığı yarışta 27 tekne kıyasıya mücadele etti. Yarışlar yarın sona erecek.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda bu yıl onuncusu düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları bugün başladı.

Türkiye'de yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla düzenlenen Vodafone Red Famous Cup'ın ilk günü renkli görüntülere sahne oldu.

27 tekne ve 230 yelkencinin 20 ünlü isimle birlikte yelken açtığı yarışların ilk etabında kıyasıya mücadele yaşandı.

Bu yıl da sanat ve medya camiasının önde gelen isimlerini konuk eden organizasyona Başak Boztepe, Begüm Toprak, Billur Kalkavan, Burak Hakkı, Çağla Kubat, Demir Demirkan, Didem Erol, Ece Vahapoğlu, Ecem Çalık, Ersin Korkut, Fikret Kuşkan, Fulya Sever, Gökçe Yanardağ, Kenan Vural, Mehmet Aslantuğ, Mesut Özkeçeci, Özlem Kaymaz, Pascal Nouma, Tayanç Ayaydın, Yonca Evcimik, Zeynep Beşerler ve Zeyno Günenç katılıyor.

- Yarış heyecanı sosyal medyada da sürüyor

Vodafone Red Famous Cup'ta bu yıl ünlüler sadece denizde yarışmıyor, sosyal medya üzerinden de eğlenceli bir mücadeleye dahil oluyor.

Buna göre, teknelerdeki yarışçı ve ünlülerin iki gün boyunca sosyal medyada #FamousCup15 hashtag'i ile paylaşacakları fotoğraf ve videoların alacağı toplam beğeni sayısına göre "En Sosyal Tekne" belirlenecek.

Böylece, takipçiler de yarışmanın bir parçası haline getirilecek. "En Sosyal Tekne"nin ekibine mobil operatörler arasında şu an için sadece Vodafone'da satışa sunulacak olan HTC One M9+ akıllı telefon hediye edilecek. Ayrıca, "En Sosyal Ünlü" istediği bir takipçisine de HTC One M9+ telefon hediye edebilecek.

Vodafone Red Famous Cup, onuncu yılında bazı dijital yeniliklere de sahne oluyor. Bu kapsamda, Vodafone makinelerarası iletişim (M2M) teknolojisine dayalı özel bir takip cihazıyla donatılan teknelerin lokasyon, hız, yön, isim ve toplam kat ettiği mesafe gibi performans bilgilerine uzaktan anlık erişim sağlanıyor.

Ayrıca, her teknede bulunan "Cepte Wi-Fi" kablosuz modem ile yarışçılara yarış boyunca Vodafone 3G bağlantısıyla her an internete bağlanma imkanı sunuluyor. Diğer yandan tüm organizasyon, yarışa özel olarak hazırlanan www.redfamouscup.com sitesi ve Vodafone TV üzerinden canlı olarak yayınlanıyor.

HTC Re-Camera ile Youtube üzerinden ve Periscope uygulaması ile canlı yayınlar da gerçekleştiriliyor. www.redfamouscup.com sitesinden ayrıca, organizasyonla ilgili tüm detaylara ulaşmak, teknelere ilişkin istatistikleri ve konum bilgilerini harita üzerinden anlık olarak takip etmek mümkün oluyor.

Vodafone Red Famous Cup, yarın yapılacak yarışların ardından sunuculuğunu Ece Vahapoğlu'nun üstleneceği ödül töreniyle sona erecek.

Haber Ara