Dolar

32,5623

Euro

34,8979

Altın

2.428,60

Bist

9.645,02

Vodafone'dan 'online süpermarket' hizmeti

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, son 1 yılda Vodafone Yanımda Fırsatlar Dünyası'nın kullanıcı sayısının aylık 9 milyon olduğunu bildirerek, 'Bu platform üzerinden müşterilerimizin online market alışverişi ihtiyacını karşılayacak inovatif bir hizmet sunuyoruz. istegelsin ortaklığında 'Süpermarket Yanımda' ile, müşterilerimiz, market alışverişlerini online olarak hızlı, kolay ve güvenilir bir biçimde yapabilecek.' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-07 17:52:39

Vodafone'dan 'online süpermarket' hizmeti

Vodafone, dijital marka olma hedefiyle geçen yıl hayata geçirdiği 'Vodafone Yanımda Fırsatlar Dünyası' kapsamında yaptığı iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.Yeni iş birliğinin detayları Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ve istegelsin CEO'su Sedat Yıldırım'ın katılımıyla düzenlenen toplantıda paylaşıldı. Engin Aksoy, toplantıdaki konuşmasında, her şeyin hızla dijitalleştiği dünyada, doğrudan müşteri ihtiyaçlarına yanıt veren, müşterilerin hayatlarını kolaylaştıran çözümler sunmaya odaklandıklarını söyledi.

Bu çözümleri sunarken dijital pazarlamanın gücünden yararlandıklarına işaret eden Aksoy, günümüz koşullarında geleneksel pazarlama yöntemlerinin yetersiz kaldığını ve daha hedefli pazarlama yapılması gerektiğini aktardı.

Aksoy, müşteriye gerçek zamanlı, yani ihtiyacı olduğu anda dokunabilmenin, kişisel teklifler sunabilmenin önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:'Bu anlayışla, geçen yıl Vodafone Yanımda Fırsatlar Dünyası e-ticaret platformumuzu hayata geçirdik. Bu platformda, lider markalarla kampanyalar yaparak piyasada bulunamayacak çok özel fırsatlar sunuyoruz. Platformumuzun en önemli özelliği, kullanıcılarına kişiselleştirilmiş, sadeleştirilmiş, daha hızlı ve daha kolay bir deneyim sunması. Son 1 yılda Vodafone Yanımda Fırsatlar Dünyası'nın kullanıcı sayısı aylık 9 milyon oldu.

İhtiyaç öncelikli

Platformumuz pandemi döneminde müşterilerimizin artan online alışveriş ihtiyacını karşılamada önemli rol oynadı. Şimdi bir adım daha atarak, bu platform üzerinden müşterilerimizin online market alışverişi ihtiyacını karşılayacak inovatif bir hizmet sunuyoruz. istegelsin ortaklığında hayata geçirdiğimiz Süpermarket Yanımda ile müşterilerimiz, market alışverişlerini online olarak hızlı, kolay ve güvenilir bir biçimde yapabilecek. '

Aksoy, ayrıca, her alışverişte tüketicilerin GB kazanacağını dile getirerek, 'Süpermarket Yanımda' ile sektörde bir ilke imza atmanın heyecanını yaşadıklarını aktardı.

Bu hizmetle birlikte, telekom pazarında online süpermarket alışverişini sahiplenen ilk şirket olduklarına işaret eden Aksoy, 'Süpermarket Yanımda ile ilk etapta ayda 25 bin, ilerleyen dönemde ise 100 bin market alışverişine ulaşmayı hedefliyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını tek platformdan karşılama hedefiyle e-ticaret alanındaki yatırımlarımıza devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı. 

Geleceğin alışveriş deneyimi

 istegelsin CEO'su Sedat Yıldırım, iş birliği çerçevesinde hem istegelsin hem Vodafone kullanıcılarına geleceğin alışveriş deneyimini sunduklarına dikkati çekti.

istegelsin olarak sadece online market hizmeti vermediklerini, aynı zamanda bir teknoloji şirketi olarak konumlandıklarını söyleyen Yıldırım, şu değerlendirmelerde bulundu:

'Bu nedenle bizi ve sektörümüzü ileri taşıyacak inovasyonları destekliyor, bunun sonucu olarak hayata geçirdiğimiz çeşitli uygulamalarla market alışverişini kolaylaştırıyoruz. Tüm bu çalışmalarda amacımız daha hijyenik, daha konforlu bir deneyim sunmak. Bu gelişmeler ve teknolojik çözümlerimizle gıda güvenliğinde sektörün öncüsü olmak bizim için büyük bir gurur kaynağı.

istegelsin olarak her zaman teknolojiye yatırım yapıyor ve bu konudaki çalışmalarımızla kullanıcılarımıza daha kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Vodafone ile yaptığımız iş birliği de bu yöndeki adımlarımızdan biri oldu. Bu değerli iş birlikleri sayesinde sektöre de yön veriyor ve kullanıcılarımız için alışveriş deneyimini geliştiriyoruz. İlerleyen dönemlerde de benzeri çeşitli iş birlikleriyle çıtamızı yükseltmeyi hedefliyoruz.' 

 

Haber Ara