Dolar

32,3498

Euro

35,1287

Altın

2.302,35

Bist

9.079,97

VM Medical Park Bursa Hastanesinde tıp bayramı coşkusu

VM Medical Park Bursa Hastanesinde ünlü oyuncu Altan Gördüm'ün katılımıyla Tıp Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-16 09:45:30

VM Medical Park Bursa Hastanesinde tıp bayramı coşkusu
VM Medical Park Bursa Hastanesinde ünlü oyuncu Altan Gördüm'ün katılımıyla Tıp Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

VM Medical Park Bursa Hastanesinde Tıp Bayramı etkinliği, HASVAK korosunun muhteşem konseriyle kutlandı. Konserin ardından ünlü oyunca Altan Gördüm, hastane çalışanlarını şiirleriyle mest etti. Gördüm, "Türkiye'de tıp hizmetleri çok ilerledi. Bu sosyal devlet olmanın gereği. Ben birkaç defa rol gereği doktor olarak oynadım. Ortaokuldan beri sayısalda okumak istiyordum. O hayalimi gerçekleştirdim. Ben yapı olarak doktor olamazdım" dedi.

Yeni nesil ve vatandaşların tiyatroya bakış açısı ile alakalı da konuşan Gördüm, "Büyük çoğunluk tembelliğe alıştı. Ben şunu olmak istiyorum diyor ama en son hangi oyunu izlediğini sorduğumda izlememiş. Bu karşılıksız sevgi. Gençlerimiz ne istediğini bilmeli. Birikimlerini ve bilgilerini arttırmalı. Eskiden opera 2 haftada bir oynanırdı. Hep aynı seyirciler vardı. Ne yazık ki tiyatroda öyle olmaya başladı" şeklinde konuştu.

VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan, "Bütün sağlık emekçilerinin ve çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutluyorum. Bütün insanlık için sağlık ve huzur dolu hayat temenni ediyorum" dedi.

VM Medical Park Bursa Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Sadık Kılıçturgay ise "14 Martlar büyük heyecanla geçer. Eski ile günümüz arasında çok büyük farklılık yaşıyoruz. Hekimlerin öldürüldüğü bir dünya söz konusu. Eski ilişkiler farklı boyuta geldi. Her şeye rağmen çok değerli mesleğe sahibiz. Bütün sağlık emekçi ve çalışanlarının Tıp Bayramı kutlu olsun" diye konuştu.

Haber Ara