Vefat eden eski milli atlet Mehmet Çetinel, toprağa verildi
Vefat eden eski milli atlet Mehmet Çetinel, toprağa verildi

Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi'nde Çetinel için düzenlenen törene, Türkiye Atletizm Federasyonu'nu temsilen katılan eski milli atlet Necdet Ayaz, Mehmet Çetinel'in 1960'lı yıllarda 100, 200, 4x100 ve 4x400 metre bayrak yarışlarında Türkiye adına çok önemli başarılar elde ettiğini belirtti.
Çetinel'in aktif spor yaşantısını tamamladıktan sonra da atletizmden kopmadığını vurgulayan Ayaz, yakınlarına ve atletizm camiasına başsağlığı diledi.
Öte yandan, törene katılan Mersinli atletler, "Mehmet Çetinel hocamız seni hiçbir zaman unutmayacağız" yazılı pankart açtı.
Törenin ardından Çetinel'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, Muğdat Camisi'ne götürüldü. Burada kılınan cenaze namazının ardından Çetinel'in naaşı, Kuyuluk Mezarlığı'nda defnedildi.
Bu yazı Timeturk.com'dan alınmıştır.
YORUMLAR (0)
Ruslar düşünceli insanlar bizim füzelerin menzili orta irtifa olduğu için yakına geliyorlar rahat vuralım diye yoksa art niyetleri yok yani. Onlar havadan gelecek tehditlere karşı önlem alırken bizde yerden gidip gırtlaklarını keselim keferelerin