Dolar

32,3350

Euro

35,1123

Altın

2.309,02

Bist

9.079,97

Ve Fenerbahçe'de ayrılık gerçekleşti! İşte detaylar

Sarı lacivertli ekip sezon başından beri istenilen performansı bir türlü sergilemeyen Mbwana Samatta ile yollarını ayırma kararı aldı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-25 12:50:18

Ve Fenerbahçe'de ayrılık gerçekleşti! İşte detaylar

Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Mbwana Samatta ile yollarını ayırıyor.

Yollar ayrılıyor

Samatta'dan beklentiler büyüktü ancak performansı büyük hayal kırıklığı yarattı. Fenerbahçe, 28 yaşındaki forvetle yolları ayırma kararı aldı. Yönetim, Samatta'nın bonservisini alır almaz kendisini satış listesine koyacak.

Aston Villa'nın ardından Fenerbahçe'de de kötü bir dönem geçiren yıldız futbolcu için şimdilik tek talip eski takımı Genk.

Tanzanyalı oyuncu, 4 yıl formasını giydiği Belçika ekibinde 191 maça çıkmış, 76 gol ve 20 asistlik performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

Genk, geçen sene ocak ayında 10 milyon Euro'ya sattığı eski yıldızını geri almak istiyor ancak Fenerbahçe'nin ödeyeceği 6 milyon euroyu teklif etmeleri pek mümkün görünmüyor. Ayrıca Samatta'nın 2.75 milyon euroluk maaşı da Mavi-Beyazlılar için yüksek.

Bu transfer için Genk'in yıldız futbolcuyu da daha düşük bir maaşa ikna etmesi gerekecek. Diğer seçenek ise Samatta'nın eski takımına kiralanması.

Haber Ara