Dolar

32,5524

Euro

34,8780

Altın

2.429,59

Bist

9.645,02

Vatandaşlar Gaziantep'teki saldırıyı lanetledi

Gaziantep'teki sokakta organize edilen düğünde meydana gelen saldırının ardından vatandaşlar, patlamanın yaşandığı mahalleye gelerek olayı lanetledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-21 09:18:28

Vatandaşlar Gaziantep'teki saldırıyı lanetledi

Merkez Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi'nde toplanan vatandaşlar, tekbir getirerek, terörü lanetleyen sloganlar attı. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Patlamada hafif yaralanan Hüseyin Adıgüzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düğünün yapıldığı sokaktan geçerken patlamanın gerçekleştiğini belirterek, "Ama patlamanın olduğu saniyelerde çevrede araba hareketi yoktu. Canlı bomba olduğu söyleniyor. Ama bir şey fark edemedik." dedi.

Adıgüzel, mahalle düğününe katılan bazı yakınları olduğunu ve onlardan haber alamadığını sözlerine ekledi.

Olaya tepki gösteren vatandaşlar ise terörün birlik ve beraberlik içerisinde bitirilebileceğine işaret ederek, her türlü örgütü kınayan açıklamalar yaptı.

Yaralananlara şifa dileyen vatandaşlar, "Gaziantep olarak çok üzgünüz. Allah bunu yapanları lanetlesin." diye konuştular.

Merkez Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi'ndeki bir sokakta organize edilen düğüne, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce saldırı düzenlenmiş, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, saldırıda yaralananlar olduğunu bildirmişti.

Haber Ara