Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Vatan Şaşmaz'ın gerçek adı ortaya çıktı

Dün akşam saatlerinde otel odasında Filiz Akel tarafından kurşunlanarak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın gerçek adının 'Vatan' değil 'Vatansever' olduğu ortaya çıktı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-28 16:11:11

Vatan Şaşmaz'ın gerçek adı ortaya çıktı

Dün akşam saatlerinde otel odasında Filiz Akel tarafından kurşunlanarak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın hayatına dair bilgiler de yer almaya başladı. Ekranların sevilen yüzü Vatan Şaşmaz'ın hayat hikayesine dair bilgiler de gelmeye başladı.

GERÇEK İSMİ VATANSEVER'Dİ

1974 senesinde dünyaya gelen Vatan Şaşmaz aslen Çanakkale Bigalıdır. Annesi Safiye Hanım, Vatan Caddesi üzerindeki bir hastanede dünyaya geldi. Onun için 'Vatansever' ismini verdiler. Zamanla herkes ona Vatan demeye başladı. 1984 yılında anne ve babasının boşanmasının ardından dedesi ve annesiyle oturmaya başladı.

56_3

ÇOCUKLAR DUYMASIN İLE ZİRVE YAPTI

Sabah programları modasının yaygınlaştığı yıllarda ekranlardan eksik olmayan Vatan Şaşmaz birçok reklam ve klipte rol aldı. Dün akşam saatlerinde öldürüldüğü haberi gelen Vatan Şaşmaz'ın kariyeri Çocuklar Duymasın dizisiyle yükselişe geçmiş oynadığı 'Engin' karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınmıştı.

Haber Ara