Dolar

32,3238

Euro

35,1348

Altın

2.305,13

Bist

9.079,97

VASER – Vücut Şekillendirme Estetiği

Günlük yaşamımızda makyajla ve tarzımızı yansıtan o şık elbiselerle dış dünyada gezinir, çalışır ve yasarız. Gün batarken eve dönüş başlar, makyajlar gider, elbiseler çıkar. İşte o an elbise gibi çıkarıp atamadığınız bedeninizle başbaşa kalırsınız. İşte aynadasınız, siz ve siz…

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-29 14:17:56

VASER – Vücut Şekillendirme Estetiği

Daha genç yaşlarda metabolizmanız hızlı çalışırken, ne yeseniz zayıf kalabiliyordunuz, öyle değil mi? Gerçi, gençlik dönemini bile bu kadar şanslı yaşayamayan kişiler de var, hem de azımsanmayacak bir oranda. Veya son derece sağlıksınız ama geçirdiğiniz bir gebelik, bazı ilaçlara bağlı aşırı kilo alımları, bazı hormon bozukluklarının eşlik ettiği yağ dağılımı bozukluğu olabilir. Tüm bunların sonucunda da vücut şeklinizde problemler ortaya çıkabilir.

Her ne şekilde olur ise olsun ortada bir problemimiz var. Peki nasıl çözeceğiz? Maalesef bu durum diğer birçok estetik cerrahi uygulamalarından farklı olarak sizin desteğinizi gerektiriyor. Ne liposuction, ne karın germe, ne de kombinasyonlarını bir zayıflama tekniği olarak düşünmemelisiniz. Bu işlemler sizin vücut şekillendirmenizde faydalı olacaktır. Öyle ise sizi bekleyen önemli görev var: zayıflamak. Bunu söylediğim hastalar madem ben zayıflayacağım size neden geldim diye bir tepki ortaya koyabiliyor. Onları anlaya biliyorum ama olay şuki özellikle karın bölgesinde karın kaslarımızın önünde olduğu kadar arkasında da yağ birikimi olur ve ne liposuction (yağ aldırma) ile ne de karın germe ile o kasların arkasındaki yağlara ulaşamayız.

Sonuçta elbette eskisinden daha iyi bir görünümünüz olur ve yağ kaybedersiniz ama bununla yetinmemelisiniz. Diğer vücut bölgelerini düşündüğümüzde de durum benzerdir. Tüm vücudun her santi metre karesine liposuction uygulayamayız. Zaten en sağlıklı ve minimum risk için vücut ağırlığının %5 inden fazla yağ almamak iyi olur. VASER Liposuction teknolojisi ise bize alınabilir yağ oranında %5-10 arasına çıkmamıza yardım eder.  Bir vücut şekillendirme cerrahisinin başarısını asla tartıda ölçmemelisiniz. Çünkü amaç şekillenmektir, kilo vermek değil.

Daha fazla bilgi için:

https://www.ozanbalik.com/vucut-sekillendirme-estetigi

Haber Ara