Dolar

32,5564

Euro

34,8930

Altın

2.431,51

Bist

9.645,02

Varank'tan Demirtaş'a olay sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank, Selahattin Demirtaş'ı eleştirdi...

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-22 00:23:03

Varank'tan Demirtaş'a olay sözler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Suruç olayıyla ilgili açıklamasını eleştirdi. Parti genel başkanı olmuş birisinin, kameralar karşısında tescilli yalan söyleyip hala sokağa çıkabiliyorsa, söyleyecek bir söz yok yorumunda bulunan Varank, Kobani'nin Türkiye sayesinde ayakta olduğunu belirtti.

Micro Blog Sitesi Twitter hesabında Mustafa Varank, Selahattin Demirtaş'ın Suruç ziyareti sonrası yaptığı basın açıklamasına tepki gösterdi! Twitter adresinden yaptığı açıklamada isim vermeden Demirtaş'ı eleştiren Varank, "Parti genel başkanı olmuş biri kameralar karşısında kayıtlı tescilli onlarca yalan söyleyip hala sokağa çıkabiliyorsa söyleyecek söz yoktur." diye konuştu. İşte Varank'ın o paylaşımları;

- HDP de PYD de Demirtaş da çok iyi biliyor ki Türkiye olmasa, sınırı açık tutmasa Kobani diye bir yer kalmaz. Ahlaksız siyasetiniz batsın!

- Yüzlerce tır, Işidle savaşmak için peşmergeler geçti Kobaniye. Oyuncaklar sınırdan geçmiyor Işid geçiyor diyebilmek için insan olmamak lazım.

Haber Ara