Dolar

32,3649

Euro

35,1705

Altın

2.324,87

Bist

9.079,97

Vali yardımcısından, Trump'a 'tuhaf' karşılama!

ABD Başkanı’nı karşılamak için havalimanına giden Louisiana Vali Yardımcısı Nungesser, Trump'ı karşıladığı sırada Trump'ın resmi ve saçlarının olduğu özel tüyden yapılmış çorabını Trump'a gösterdi. Parmağıyla çorabı gösteren ve tokalaşırken poz veren ABD Başkanı Trump ise, yine sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-05-16 15:58:14

Vali yardımcısından, Trump'a 'tuhaf' karşılama!

buyuk_38

ABD Başkanı Donald Trump'ı karşılamak için havalimanına giden Louisiana Vali Yardımcısı Billy Nungesser'ın çorapları, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Louisiana Valisi Billy Nungesser,  New Orleans'ı ziyaret eden ABD Başkanı'nı, "Trump çorabı" ile karşılayarak sürpriz yaptı.

Trump'ın yüzünün yanı sıra kendine has saçının sarı renkli tüylerle taklit edildiği sıra dışı çorap, ABD Başkanı'nın da ilgisini çekti.

Trump parmağıyla çorabı gösterdi, tokalaşırken poz vermeyi ihmal etmedi.

Louisiana Valisi Billy Nungesser karşılama protokolünde yerini aldı. Vali Nungesser, ABD Başkanı Trump'ı karşıladığı sırada Trump'ın resmi ve saçlarının olduğu özel tüyden yapılmış çorabını Trump'a gösterdi.

Parmağıyla çorabı gösteren ve tokalaşırken poz veren ABD Başkanı Trump ise,  yine sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı.

Gumball Poodle tarafından üretilen çoraplar Amazon'da satılıyor.

Ürünün açıklamasında, "Donald Trump'a stil verebilir, saçını tarayabilir ve yumuşak çorap. Başkanın tarzını ruh halinize uyacak şekilde şekillendirin!" yazıyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara