Dolar

32,3817

Euro

35,0379

Altın

2.326,97

Bist

9.142,40

Vali tebdili kıyafetle otobüse bindi

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, halktan gelen şikâyetler üzerine, sıradan bir yolcu yolcu gibi bindiği halk otobüsünde denetleme yaptı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-04 11:50:13

Vali tebdili kıyafetle otobüse bindi

Vali Süleyman Kahraman, otobüs şoförlerinin bilgisi olmadan halk otobüsüne yolcu olarak binip seyahat süresince otobüs şoförünün trafik ihlali yapıp yapmadığını yolcuların güvenli seyahat edip etmediklerini denetledi.

Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsleri hakkında bir takım şikâyetler üzerine denetim amaçlı 1 numaralı halk otobüsüne binerek son durağa kadar giden Vali Kahraman son durakta bekleyen diğer otobüs şoförleri ile bir araya geldi. Kendisini tanıdıklarını söyleyen otobüs şoförleri ile sohbet eden Vali Kahraman, yaptıkları işin kolay olmadığını söyleyerek, otobüslerin karışmış olduğu trafik kazalarını en aza indirmek ve vatandaşların huzurlu ve güvenli bir yolculuk yapmasını sağlamak için dikkatli olmalarını istedi.

65 yaş ve üzeri vatandaşlardan kanunen yolcu ücreti alınmadığını hatırlatan Vali Kahraman, özellikle yaşlıların otobüse binerken, inerken daha dikkatli olmalarını, ani harekette zaman zaman düşme tehlikesi yaşandığı yönünde şikâyetler olduğunu hatırlattı. Bu konuda şoförlerin daha duyarlı olmaları yönünde talimat veren Vali Kahraman, şoförlerin kılık kıyafet ve saç sakal tıraşına özen göstermelerini istedi.

Vatandaşların güvenli bir şekilde gidip gelmelerini sağlamak üzere sürekli denetimlerin yapılacağını vurgulayan Vali Kahraman, herhangi bir aksamaya meydan verilmeyeceğini ifade etti.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara