Dolar

32,5798

Euro

34,9832

Altın

2.425,63

Bist

9.722,09

Vali Mahmut Demirtaş, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Muhtarlar, esnaf ve vatandaşlarla buluşmalarını aralıksız olarak sürdüren Vali Mahmut Demirtaş, Vedat Dalokay Sebze Hali esnafını ziyaret etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-03 14:12:52

Vali Mahmut Demirtaş, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor
Muhtarlar, esnaf ve vatandaşlarla buluşmalarını aralıksız olarak sürdüren Vali Mahmut Demirtaş, Vedat Dalokay Sebze Hali esnafını ziyaret etti.

Sebze hali esnafını işyerlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Vali Mahmut Demirtaş, periyodik aralıklarla gerçekleştirdiği bu tür ziyaretlerle, vatandaşların ve esnafın yaşadıkları sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini bizzat dinlediğini, ziyaretlerinde dile getirilen isteklerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Sebze hali esnafının dile getirdikleri sıkıntıları dikkatle dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, vatandaşların sebze ve meyveye ulaşmasında önemli bir görevi yerine getiren hal esnafının dile getirdikleri sıkıntıların çözümlenmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Vali Mahmut Demirtaş, Adana Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi

Adana Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ayhan Kaliç ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelen Vali Mahmut Demirtaş, Büyüksaat civarında faaliyet gösteren ayakkabı imalatçılarının yeni ve modern bir siteye kavuşması amacıyla başlattıkları çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Esnafın hal ve hatırını soran Vali Mahmut Demirtaş, onlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Büyüksaat civarında faaliyet gösteren ayakkabı imalatçıları, yeni ve modern bir ayakkabıcılar sitesi oluşturulması başta olmak üzere, sorunlarının çözümü için gösterdiği çaba ve duyarlılıktan dolayı Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür etti.

Vali Demirtaş ise, esnaf ve vatandaşların yaşadıkları sıkıntıların çözümü ile talep ve beklentilerinin yerine getirilmesi konusundaki çalışmalarını titizlikle sürdüreceklerini belirtti.

Haber Ara