Dolar

32,3844

Euro

35,0304

Altın

2.326,26

Bist

9.079,97

Vali Bektaş, 'Umudumuzu korumak, Zonguldaklılara güvenmek istiyoruz'

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, sosyal hesabından paylaşımda bulunarak 'Hemşerilerimiz bugün evde kalamadı. Ama çok büyük risk almış olduk. Umudumuzu korumak, Zonguldaklılara güvenmek istiyoruz. Lütfen biraz daha sabır, bir süre daha evde kalmayı başaralım' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-30 22:03:00

Vali Bektaş, 'Umudumuzu korumak, Zonguldaklılara güvenmek istiyoruz'
Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, sosyal hesabından paylaşımda bulunarak "Hemşerilerimiz bugün evde kalamadı. Ama çok büyük risk almış olduk. Umudumuzu korumak, Zonguldaklılara güvenmek istiyoruz. Lütfen biraz daha sabır, bir süre daha evde kalmayı başaralım" dedi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, sosyal hesabından paylaşımda bulundu. Bektaş, yaptığı paylaşımda "Keşke bugün de böyle bir mesaj yazabilseydik. Evet hemşerilerimiz bugün evde kalamadı. Ama çok büyük risk almış olduk. Umudumuzu korumak, Zonguldaklılara güvenmek istiyoruz. Lütfen biraz daha sabır, bir süre daha evde kalmayı başaralım. Keşke bugün de böyle bir mesaj yazabilseydik. Evet hemşerilerimiz bugün evde kalamadı. Ama çok büyük risk almış olduk. Umudumuzu korumak, Zonguldaklılara güvenmek istiyoruz. Lütfen biraz daha sabır, bir süre daha evde kalmayı başaralım" dedi.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara