Dolar

32,3677

Euro

34,9995

Altın

2.325,45

Bist

9.096,77

VakıfBank’tan vergiye özel kart

VakıfBank, vergi ödemelerini tek bir hesaptan yaparak limitlerini sadece vergide kullanmak isteyen ticari ve kurumsal segmentteki firmalara özel yeni bir ürün geliştirdi

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-10 11:44:51

VakıfBank’tan vergiye özel kart

  Vergi özelinde çıkarılan ilk güvenli kart olan VakıfTax ile gümrük ve emlak vergileri dışında kalan ödemeler ve Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yayınlanan tüm vergi tahsilatları, VakıfBank'ın tüm kanallarından hızlı ve güvenli şekilde yapılabiliyor.

Sahadan aldığı geri dönüşleri değerlendirerek müşteri talep ve ihtiyaçlarına yönelik ürünler geliştiren VakıfBank, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın vergi ödemelerini sadece Kamu Bankaları ve PTT kanalıyla yapılmasını düzenleyen kararının ardından, iş dünyasının vergi ödemelerini tek bir hesaptan ve tek bir limitten yapma isteğini yerine getirdi.

 VakıfBank, özellikle kurumsal ve ticari segmentteki tüzel müşteriler ile yabancı ortaklı-global firmalar başta olmak üzere, gerçek kişi şahıs firmaları ile kobi firmaları da dahil tüm mükelleflere özel yeni bir ödeme ürünü olan VakıfTax CARD'ı geliştirdi.VakıfTax ile yüksek miktarda vergi ödeyen ve günlük nakit akışlarında yer almayan vergi ödemelerini zamanında yapmak isteyen kurumsal ve ticari firmalar artık rahat ediyor.VakıfTax CARD sahibi mükellefler vergi ödemelerini hem tüm VakıfBank kanalları üzerinden hem de gib.gov.tr portalindeki sanal POS üzerinden kolaylıkla yapabiliyor.

Vergi özelinde çıkartılan ilk güvenli kart

Ticari ve bireysel tüm mükelleflerin hayatlarını kolaylaştırdıklarını belirten VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Hazım Akyol, “Mesai saatine bağlı kalmaksızın tüm kanallarımızla müşterilerimizin hızlı ve kolay şekilde vergi ödemelerini sorunsuz yapmalarını sağlıyoruz. Ticari ve kurumsal mükelleflerin yüksek limitli kartlarla vergi haricinde de işlem yapılması sorununu teknolojik altyapımızın sunduğu imkânlarla çözüyoruz. VakıfTax CARD 'ın bağlı olduğu hesaptan vergi dışında başka ödeme yapılamıyor; böylece limitler karışmıyor, vergi ödemeleri tek bir hesap üzerinden takip edilebiliyor. Vergi ödemesi için sadece VakıfTax'ın kullanılması firmalara güven veriyor. Firmaların en çok ihtiyaç duyduğu hız ve güven birlikte sağlanıyor” dedi.

Finansal avantaj sağlıyor

VakıfTax CARD, esnek ve yüksek limiti ile firmalara finansal avantajlar sağlıyor. Gerekli durumlarda ek limit kullanımı sağlanıyor. Opsiyon alt yapısı sayesinde ödenen vergi tutarlarının bir kısmı için ertesi gün ödenme imkânı sunuluyor.

Tüm kanallardan ödeme imkânı

VakıfTax Card, hem GİB portali üzerinden hem de VakıfBank'ın tüm kanallarından vergi ödemelerinde güvenli şekilde kullanılıyor. VakıfBank müşterileri ayrıca düzenli ödeme, çağrı merkezi, şube-GİŞE, ATM, İnternet bankacılığı, VakıfBank Mobil kanallarına ek olarak VakıfPay, barkod ile vergi ödeme, SMS ile vergi ödeme, toplu vergi ödeme, e-posta ile vergi ödeme, SFTP (Secure File Transfer Protocol) ile vergi ödeme, online web servis ile vergi ödeme, operasyon merkezinden toplu ödeme, kredi kartı ile ödeme, banka kartı ile ödeme gibi yöntemlerle de vergilerini ödeyebiliyor.

 

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara