Dolar

32,5887

Euro

34,7501

Altın

2.498,72

Bist

9.524,59

Üzülmez'den kurumlara nezaket ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçtiğimiz hafta Kartepe İlçesinde hizmet veren kamu kurumlarına bir dizi ziyarette bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-10 15:21:38

Üzülmez'den kurumlara nezaket ziyaret
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçtiğimiz hafta Kartepe İlçesinde hizmet veren kamu kurumlarına bir dizi ziyarette bulundu.

Başkan Üzülmez sırasıyla Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün'ü, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci'yi ve Kartepe Halk Eğitim Müdürü Halil İbrahim Alkan'ı makamlarında ziyaret ederek, kendi alanlarındaki çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

İlk olarak Camiler Haftası sebebi ile Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün'ü ziyaret eden Başkan Üzülmez, "Biz Müslümanların mabedi olan camilerimiz, dinimizde, inancımızda hatta örf ve adetlerimizde çok önemli ve değerli bir yere sahiptir. Belediyemiz olarak, ilçemizdeki camilerimizin temizliğinden, çevre düzenlemelerine kadar üzerimize düşen ne varsa görevimiz bilip yapmaya, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Allah ezanlarımızın susmayacağı camilerimizi kıyamete kadar eksik etmesin. Bu vesileyle başta Sayın Müftümüz olmak üzere, tüm din görevlilerimizin haftasını kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Daha sonra 2016-2017 eğitim yılının açılması sebebiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci'yi ziyaret eden Başkan Üzülmez, "İlköğretim Haftasında okullardaki törenlerde de dile getirmiştik, bir kez daha yeni eğitim öğretim yılımız, eğitimcilere ve öğrencilere hayırlı olsun. Yarının büyükleri çocuklarımız için imkânlarımız dahilinde okullarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Geleceğimiz ilim yuvası olan okullarımızda saklıdır ve bizler en büyük yatırımı onlara yapmalıyız" diye konuştu.

Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez son olarak İlçe Halk Eğitim Müdürü Halil İbrahim Alkan'ı ziyaret ederek, Kar-Mek Kursları ve yeni dönem projeleri ile ilgili istişarede bulundu. Sosyal belediyecilik uygulamalarındaki hassasiyeti ile bilinen Başkan Üzülmez, Kar-Mek kurslarında başlayacak yeni dönemin Kartepeli kadınlara hayırlı olmasını diledi. Kar-Mek kurslarına olan ilginin her geçen yıl arttığını dile getiren Halk Eğitim Müdürü Alkan, " Başkanımız sağolsun, kurslarımızın her türlü ihtiyacı noktasında her zaman yanımızda oluyor. Bu uyumlu birliktelik sayesinde ortaya güzel işler ve sonuçlar çıkarıyoruz. Yeni sezon kurslarımızda çalışanlarımıza ve kursiyerlerimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Haber Ara