Dolar

32,4894

Euro

34,5841

Altın

2.476,00

Bist

9.589,74

Uzman çavuş son yolculuğa uğurlandı

Iğdır'da arkadaşının kazayla ateş alan silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden Uzman Çavuş Samet Özkan, memleketi Adana'da son yolculuğa uğurlandı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-03-08 15:16:16

Uzman çavuş son yolculuğa uğurlandı

Türkiye-İran sınırındaki Gökay Hudut Birliği'nde, birlikte görev yaptığı arkadaşının kazayla ateş alan silahından çıkan kurşunla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan Samet Özkan'ın (33) naaşı, merkez Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi'ndeki babaevine getirildi.

Burada "helallik" alınmasının ardından Kayışlı Mahalle Mezarlığı'nda düzenlenen törene, askerin babası Mehmet, annesi Selma, eşi Dilan ve 3 yaşındaki çocuğu Muhammed Emir Özkan ile yakınları, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bazı milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Şehidin şapkasını takan ve eline fotoğraflarını alan anne Selma, Özkan'ın eşi Dilan ve oğlu Muhammed Emir törende gözyaşı döktü. Jülide Sarıeroğlu, aileyi teskin etmeye çalıştı. Özkan'ın naaşı kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Haber Ara