Dolar

32,3731

Euro

35,0014

Altın

2.325,97

Bist

9.098,04

Üzerine çamaşır makinesi atılan otomobil hala alınmadı

İzmir'de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kişinin üzerine çamaşır makinesi attığı park halindeki otomobil, sahibi tarafından alınmadı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-09 20:29:07

Üzerine çamaşır makinesi atılan otomobil hala alınmadı

Olayın üzerinden iki gün geçmesine rağmen otomobil sahibi zarar gören aracını bulunduğu yerden almadı, çamaşır makinesi ise halen aracın üzerinde duruyor.

Çamaşır makinesini otomobilin üzerinde gören yoldan geçen vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi ve cep telefonuyla fotoğraf çekti.

VATANDAŞLAR ŞİKAYETÇİ

Mahalle sakinlerinden Erol Ağrılı, " Sabah erken işe giderken gördüm polise bildirdim. Araç dünden beri böyle duruyor." diye konuştu.

Çevrede yaşayan Atakan Öztürk, daha önce buna benzer olayları gördüğünü belirterek, "Daha önce saksı ve tüp ve benzeri malzemeler atıyor araçların üzerine. Kimse müdahale etmiyor. Eskiden kazma ve kürekle zarar veriyordu." diye konuştu.

Mahallede esnaflık yapan Mustafa Ören ise yaklaşık 4 ay önce kendisinin başına benzer bir olay geldiğini iddia etti. Olaydan sonra şikayetçi olduğunu ancak bir sonuç alamadığını söyleyen Ören, " Sabah arabamı bırakmıştım. Akşam geldiğimizde üzerinde tüp vardı. Özel sigorta yaptırmamıştım. Tüm masrafları kendim karşıladım. Şikayetçi oldum ama bir sonuç alamadım. Bu kişi rahatsız. Buna önlem alınmalı." dedi.

Daha önce aynı sokakta yaşayan Nihal Özcan ise "Önceden tüp gördüm, saksı gördüm, arabaların üstünde ama ilk kez çamaşır makinesi görüyorum. Şaka gibi." diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

NE OLMUŞTU?

Gaziemir ilçesi Yeşil Mahallesi 52. Sokak'ta yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen E.Y, henüz belirlenemeyen nedenle evindeki eşyaları sokağa atmış, balkondan attığı çamaşır makinesi ise otomobilin üzerine düşmüştü. Görgü tanıkları, E.Y'nin çamaşır makinesini attıktan sonra otomobilin üzerine boya döktüğünü anlatmıştı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara